Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η Microsoft «τελειώνει» και επίσημα τα Windows XP



Παρά το ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο τα Windows XP θα κλείσουν έντεκα χρόνια κυκλοφορίας, παρά το ότι η Microsoft σταμάτησε να παρέχει υποστήριξη από το 2006, παρά τις όποιες προσπάθειες έχει κάνει η εταιρεία για να τα «σκοτώσει», τα XP παρέμεναν μέχρι φέτος το καλοκαίρι το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές, για να εκθρονιστούν τελικά από τα Windows 7.


Το άλλοτε «αθάνατο» λειτουργικό σύστημα της Microsoft σιγά σιγά ολοκληρώνει τον κύκλο του αφού όσοι αγοράσουν υπολογιστή με ενσωματωμένα τα Windows 8 Pro δεν θα έχουν την δυνατότητα αν θέλουν να κάνουν downgrade, να «υποβαθμίσουν» δηλαδή την έκδοση του λειτουργικού τους στα Windows XP. Οι διαθέσιμες επιλογές τους θα είναι μόνο δυο, τα Windows 7 και τα Windows Vista.

Αυτό σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα σε όσους «πιστούς» χρήστες των XP έχουν μείνει, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι. Σύμφωνα με στατιστικά που δημοσίευσε το NetMarketShare τον προηγούμενο μήνα, οι χρήστες XP ανέρχονται στο 42.52% των συνολικών χρηστών Windows, με σημαντικό ποσοστό αυτών να είναι επιχειρήσεις και εταιρείες που δεν θέλουν να αναβαθμίσουν σε κάποια νέα έκδοση για πρακτικούς λόγους.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: