Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η Kim, το τέλειο ταίρι και τα παιδιά



Έχει μάθει να μην κρύβει τα συναισθήματά της. Άλλωστε τα μοιράζεται με τους θαυμαστές της μπροστά σητν κάμερα. Αυτήν τη φορά σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή The View η Kim Kardashian αποκαλύπτει ότι έχει βρει το τέλειο ταίρι. «Σ’ έναν τέλειο κόσμο, ξέρεις πότε βρίσκεις κάποιον που είναι το τέλειο ταίρι», τόνισε με νόημα κι όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί τον Kanye West ως το τέλειο ταίρι, απάντησε: «Έτσι νομίζω».



Οι δυο τους έχουν σχέση εδώ κι έξι μήνες, αλλά γνωρίζονται σχεδόν μία δεκαετία. Κι αν και παραμένει ακόμη παντρεμένη με τον Kris Humphries, ανέφερε πως θεωρεί ότι έχει μέλλον με τον Kanye και ότι αυτός θα είναι ο πατέρας των παιδιών της. «Τα παιδιά είναι οπωσδήποτε κάτι που επιθυμώ. Νομίζω ότι το ήθελα και παλαιότερα». 



Όσο για το διαζύγιό της; «Τεχνικά είμαστε ακόμη παντρεμένοι» επισήμανε. Σχετικά με τον 72 ημερών γάμο της, δήλωσε πως ήταν η πρώτη φορά που η ίδια τελείωνε μία σχέση της: «Ήταν πολύ σκληρό για την καρδιά μου να πρέπει να εξηγήσω κάτι τέτοιο σ’ έναν άνθρωπο», αλλά δεν έχει μετανιώσει για οτιδήποτε: «Πραγματικά δεν μετανιώνω για πολλά πράγματα. Είμαι πολύ διαφορετική σήμερα. Οποιοδήποτε άνθρωπος που ανήκει στο παρελθόν μου θα με ήθελε όπως είμαι σήμερα».



Ακόμη κι ο γάμος της της έχει αλλάξει τη θεώρηση για τη ζωή: «Έχω ωριμάσει» τονίζει και αποκαλύπτει ότι πλέον της αρέσει να μένει σπίτι και να μαγειρεύει. 

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: