Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Kim Kardashian: Πως διατηρεί τις εντυπωσιακές καμπύλες της


Kim Kardashian: Τα μυστικά της σέξι σιλουέτας της

Λίγο πριν γιορτάσει τα 32α γενέθλια της, η σέξι τηλεπερσόνα Kim Kardashian που διανύει μια περίοδο προσωπικής ευτυχίας με τον Kanye West, μας αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής και της αψεγάδιαστης σιλουέτας της…


Μετά το χωρισμό της από τον Chris Humphris η Kim Kardashian είδε τη ζυγαριά της να ανεβαίνει επικίνδυνα, μέχρι που ξαναβρήκε τον έρωτα στα μάτια του Kanye και αποφάσισε να παραμείνει fit και sexy.

«Παλιότερα έτρωγα πολύ junk food, αν και πλέον υπάρχουν πολλά εστιατόρια με πολλά fast food που προσφέρουν πιο υγιεινές επιλογές. Επομένως δεν είχα δικαιολογία να τρώω έτσι συνέχεια. Τώρα πια, προσπαθώ να τρώω υγιεινά και να αποφεύγω όσο μπορώ τη ζάχαρη και τη γλουτένη. Επίσης μου αρέσουν τα απλά θρεπτικά φαγητά, όπως για παράδειγμα η ομελέτα με ασπράδια. Βέβαια δεν θα πω όχι σε ένα περιποιημένο παγωτό μια στο τόσο» εξηγεί η ίδια.

Αυτό που δεν παραλείπει όμως είναι η γυμναστική που έχει προτεραιότητα στη ζωή της: Έβαλα την άσκηση στη κορυφή της λίστας μου. Αν δεν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου, θα κάνω κάτι γι αυτό. Δεν πρόκειται να μείνω σπίτι και να λυπάμαι τον εαυτό μου. Το να νιώθω υγιής είναι σημαντικό για μένα. Γι αυτό και γυμνάζομαι όσο μπορώ. Μάλιστα, μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικές ασκήσεις, από καθίσματα μέχρι βάρη».

Τέλος στις καθημερινή της προπόνηση περιλαμβάνονται ασκήσεις που γυμνάζουν πολλές μυικές ομάδες μαζί όπως καθίσματα και άλματα. Γυμνάζεται από δυο εως πέντε φορές της εβδομάδα ανάλογα με το πρόγραμμα της και συνδυάζει αερόβια άσκηση για να τονώσει το σώμα της, αλλά και την καρδιακή της λειτουργία. Επίσης και ασκήσεις με αντιστάσεις που αυξάνουν τις καύσεις.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: