Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Instagram: Η νέα μανία της Σίσσυς Χρηστίδου παίζεται στα δάχτυλα



Η όμορφη παρουσιάστρια πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το κινητό της στο χέρι. Όχι, όμως για να κλείσει κάποιο νέο συμβόλαιο, αλλά για να φωτογραφίζει αγαπημένες της στιγμές.

Κάνουμε δημόσια έκκληση στα μεγάλα κεφάλια του Instagram να ανοίξουν τώρα την insta gallery στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το κορίτσι έχει ταλέντο.

Σύντομη ενημέρωση για όσους δεν γνωρίζουν: το Instagram είναι μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, με την οποία μπορείς να βάλεις διάφορα ωραία φίλτρα στις φωτογραφίες που τραβάς. Τις ανεβάζεις στο προφίλ σου και περιμένεις να σου έρθουν τα like βροχή. Τόσο απλά. Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το θέμα δεν είναι να ποστάρεις μόνο ότι σου κάνει κλικ και τη γάτα σου, αλλά να δείχνεις και το καλλιτεχνικό σου ταλέντο.

Στην ουσία είναι σαν να μιλάς εξυπναδίστικα, αλλά με εικόνες.
Όπως έγινε και με το twitter έτσι και το Instagram αμέσως εξελίχθηκε σε φετίχ για πολλούς celebrities του εξωτερικού, αλλά και του εσωτερικού. Από Rihanna μέχρι Ελένη Μενεγάκη. Χαμός λέμε.
Τολμάμε όμως να πούμε πώς το νόημα του application μόνο μία το έχει βρει (καλά μπορεί να υπερβάλλουμε και ολίγον) και αυτή είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία φέτος το καλοκαίρι είπε να βγάλει τη Leibovitz από μέσα της.

Κάθε της φωτογραφία και τριακοσαριά likes και τουλάχιστον ένα σχόλιο από τις φίλες της, Έλλη Κοκκίνου και Μαρία Κορινθίου. Και όχι αδίκως (για τα likes) αφού εκτός του ότι έδειξε΄πως διαθέτει μάτι και φαντασία, ξέρει να παίζει και τα φίλτρα στα δάχτυλα.


Αλλά ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.  
 




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: