Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πρίγκιπας Κάρολος προς Harry: "Μην ζητήσεις δημόσια συγγνώμη"

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να ζητήσει ο Harry "συγγνώμη" για τις γυμνές φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ο πρίγκιπας Κάρολος.

Δημόσια συγγνώμη σκεφτόταν να ζητήσει, για το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου (και όχι μόνο), σύμφωνα με δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας, ο 27χρονος "Πρίγκιπας Party", όπως αποκαλείται ειρωνικά. Ο πατέρας του όμως, πρίγκιπας Κάρολος του άλλαξε τελικά τη γνώμη, ελπίζοντας ότι το βασιλικό σκάνδαλο σιγά-σιγά θα ξεχαστεί.


Σε μια συζήτηση πατέρα και γιου, ο Κάρολος παραδέχτηκε ότι και εκείνος είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση όταν ήταν στην ηλικία του Harry. Όπως αποκάλυψε άλλωστε πηγή από το βασιλικό περιβάλλον, "ο Κάρολος ήταν αυτός που έδειξε τη μεγαλύτερη επιείκεια για τη συμπεριφορά του Harry. Όταν ήταν νέος εξάλλου ήταν κι αυτός playboy και επομένως δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση".
 
Ο Κάρολος μάλιστα πιστεύει ότι όσο πιο νωρίς ακολουθήσει τη στρατιωτική μονάδα στο Αφγανιστάν ο Harry, τόσο πιο γρήγορα θα ξεχαστεί το θέμα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ναι μεν είπε στο γιο του να είναι πιο υπεύθυνος, αλλά δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι κακό.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: