Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

H Rihanna με κοντά μαλλιά! Τι είπε η προσωπική της hair stylist για την αλλαγή!



Η Rihanna είναι case study από μόνη της! Εκεί που έχεις αρχίσει να την βαριέσαι κάνει κάτι και της τα συγχωρείς όλα. Από προχθές, λοιπόν, που κυκλοφόρησαν οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες με τα κοντά της μαλλιά άρχισαν όλοι να γράφουν σαν τρελοί για το ολοκαίνουριο look της.


Και χθες το βράδυ την είδαμε και στην πιο στιλιζαρισμένη εκδοχή της στα MTV Awards που ήταν πραγματικά υπέροχη. Αν θες την γνώμη μου, αυτά τα μαλλιά είναι τα καλύτερα που είχε ποτέ. Συμφωνείς;

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/7_9/rihannahaircut.jpg

Η προσωπική hair stylist της Rihanna, Ursula Stephen, μίλησε στο βρετανικό Elle για το ολοκαίνουριο haircut της κι έδωσε λεπτομέρειες όπως από που εμπνεύστηκαν αυτό το κούρεμα, πώς περιγράφεται και πώς να το αντιγράψεις κι εσύ αν έχεις τα afro μαλλιά της Rihanna. 

Είμασταν έτοιμες γι\' αυτή την αλλαγή. Το νέο κούρεμα το εμπνευστήκαμε από τους ίδιους μας τους εαυτούς. Πατήσαμε σε κάτι που είχαμε κάνει και παλιότερα αλλά θέλαμε να είναι λίγο διαφορετικό, λέει η Ursula Stephen.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/7_9/ursula_stephen.jpg

Στην photo βλέπεις την Rihanna με ένα παρόμοιο χτένισμα το 2008 μαζί με την Ursula. Εκεί τα μαλλιά της ήταν κουρεμένα πιο μακριά στην κορυφή. Πάντως, αν θέλεις να κάνεις το σημερινό κούρεμα της Rihanna θα πρέπει να το ζητήσεις pixie cut

Και συνεχίζει: "Αν έχεις afro μαλλιά, χαλάρωσε! Με ένα σίδερο ισιώματος μπορείς να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα! Αν πάλι, έχεις ίσια ή σπαστά μαλλιά μην το σκέφτεσαι! Καν' το χωρίς δεύτερη σκέψη!". 

Κι ένα tip για να μην σου χαλάνε τα μαλλιά το βράδυ όταν πέφτεις για ύπνο:
 "Δέσε τα μαλλιά σου με ένα σατέν μαντήλι ώστε να καλύπτει όλο το κεφάλι. Το επόμενο πρωί θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση!".



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: