Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

H Rachel McAdams γδύνεται μπροστά στο φακό της Drew Barrymore


Της πήρε 13 χρόνια να γίνει η επίσημη rom com διάδοχος της Meg Ryan. Και, τώρα που τα κατάφερε, κάθισε και έμπλεξε με τον ‘πορνόγερο’ Brian De Palma και τα λεσβιακά ψυχοδράματά του. Άβυσσος η ψυχή της, κόλαση το κορμί της.


Η Rachel McAdams θέλει να ξεχάσεις όσα ξέρεις για εκείνη. Να διαγράψεις από την μνήμη σου το πόσο αποτελεσματική κακία ήταν στο Mean Girls, πόσο αστεία σου φάνηκε στο Wedding Crashers, το Morning Glory (ή το 30Rock), πόσο συγκινητική στο The Vow ή πόσο εντύπωση σου έκανε που στάθηκε στα ίσα απέναντι στον Robert Downey Jr. στo Sherlock Holmes.
Με άλλα λόγια, θέλει να σταματήσεις να την εκτιμάς για το ταλέντο της και να αρχίσεις να ουρλιάζεις από πόθο για το κορμί της.
Όπως έκανες (περίπου) στο Notebook.
Το σχέδιο της για να σε πείσει, περιλαμβάνει δυο σκέλη.
Το πρώτο είναι η συγκεκριμένη –εμπνευσμένη από τα ημερολόγια Pirelli- φωτογράφηση που πήγε και έκανε για το περιοδικό Vs. Και μάλιστα με την κολλητή της Drew Barrymore στο ρόλο του φωτογράφου.
Το δεύτερο είναι το Passion, το λεσβιακό ψυχόδραμα του Brian De Palma που θέλει εκείνη ως βιτσιόζα αφεντικίνα να γίνεται θύμα της εκδικητικής μανίας της υπαλλήλου/sex toy της Naomi Rapace.

1 of 11
To trailer, που δείχνει την 33χρονη με τα μάτια δεμένα, είναι μια καλή ένδειξη για το γλέντι που θα ακολουθήσει όταν κυκλοφορήσει με το καλό στις αίθουσες.
Μεταξύ μας, όταν είσαι ήδη η μούσα του Woody Allen (από το Midnight in Paris, στα γυρίσματα του οποίου γνώρισε και τον τωρινό σύντροφο της Michael Sheen) και του Terence Malick (προσεχώς στο To the Wonder) δεν έχεις κανένα λόγο να κυλιέσαι στην λάσπη της διαστροφής του Χ De Palma.
΄Έχω μια τόσο μεγάλη περιέργεια για το τι μου επιφυλάσσει η ζωή μετά. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη μου’ 

Αλλά προφανώς η Rachel αισθάνεται την ανάγκη να κερδίσει και εκείνο το μέρος του κοινού που μέχρι τώρα δεν ψηνόταν με την φουλ εγκεφαλική γοητεία της.
Γιατί η McAdams δεν είναι σε καμία περίπτωση η συνηθισμένη, εύκολη προς χώνεψη, Αμερικάνα ενζενί σου.
Καταρχάς επειδή είναι Καναδέζα.
Κατά δεύτερον επειδή ποτέ δεν άφησε την επαρχιώτικη καταγωγή της, την μίζερη παιδική της ηλικία που την πέρασε κάνοντας καλλιτεχνικό πατινάζ ή μια χαραμισμένη εφηβεία φλιπάροντας burgers στο τοπικό McDonalds, να την αποπροσανατολίσει από τον στόχο της.
‘Μεγάλωσα σε μια μικρή πόλη με ένα McDonald, στο οποίο και δούλευα για τρία χρόνια. Αν και δεν με είχαν ικανή να κάνω τίποτα πέρα από το να χαιρετάω τους πελάτες που έμπαιναν μέσα΄

Ποιος είναι αυτός;
Να επιβεβαιώσει ένα quote που έκανε όταν ξεκινούσε να σκαρφαλώνει στο Χόλιγουντ, ότι δηλαδή ‘Μπορεί να μοιάζω με άγγελο, αλλά μπορώ να παίξω πολύ πειστικά την σκύλα’.






Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: