Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Fringe: Ένα «φανταστικό» σήριαλ που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε..



Το Fringe αναφέρεται στο υποτιθέμενο τμήμα παράδοξων του FBI που βρίσκεται στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. Η ομάδα που καλείται «Fringe Division» βρίσκεται υπό την εποπτεία του «Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας» και χρησιμοποιεί ανορθόδοξες ερευνητικές τεχνικές «περιθωριακών» της επιστήμης παράλληλα με τις κλασικές τεχνικές του FBI για να ερευνήσει μια σειρά από ανεξήγητα και πολλές φορές φρικιαστικά περιστατικά που σχετίζονται με ένα μυστηριακό παράλληλο σύμπαν.


Η δυσκολία βρίσκεται στο να ανοιχτεί μία «πύλη» προς το παράλληλο αυτό σύμπαν στο οποίο υπάρχουν σχεδόν όλοι οι «εδώ» χαρακτήρες αλλά με ελαφρά διαφορετική εξέλιξη. Ένας επιστήμονας κατάφερε να ανοίξει μια πύλη και να περάσει σε αυτό μεταφέροντας τεχνολογία που ήταν γνωστή «εκεί» δημιουργώντας «εδώ» μια πανίσχυρη εταιρεία. Η πύλη αυτή δημιουργεί αρκετά προβλήματα στο άλλο σύμπαν και έτσι θεωρείται το «εδώ» σύμπαν ως εχθρικό (από όσους βρίσκονται «εκεί» και υποτίθεται ότι γνωρίζουν την ύπαρξή του «εδώ»).

Φέτος παίζεται η 5η και τελευταία σεζόν του Fringe. Οι ήρωες του σήριαλ βρίσκονται πλέον στο μέλλον (στο 2036) και μας δείχνει την προσπάθειά τους να προστατέψουν τον κόσμο από τους κακούς.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: