Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστρέφει το Football Manager 2013


Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Football Manager. Όπως ανακοίνωσαν Sports Interactive και η SEGA το Football Manager 2013 θα σηματοδοτήσει μια ριζοσπαστική αλλαγή, στην ανάπτυξη της best-seller σειράς.


Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι εκτός από τις βελτιώσεις που έχει σε σχέση με τους προκατόχους του, η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ριζικές αλλαγές και νέες λειτουργίες παιχνιδιού που, για κάποιους, θα φέρει επανάσταση στον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι.

Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η εισαγωγή της νέας Football Manager Classic mode… ή ‘FMC’ όπως είναι γνωστή στη Sports Interactive. Το FMC σας προσφέρει για πρώτη φορά μια εναλλακτική μέθοδο που απαιτεί λιγότερο χρόνο προσαρμογής για τους gamers να μπούν στο παιχνίδι. Το καινούργιο mode, απλουστεύει τον τρόπο που οι gamers χειρίζονται το παιχνίδι.

«Η εισαγωγή του FMC είναι ένα μεγάλο βήμα μπρός στην εξέλιξη της σειράς» είπε ο Miles Jacobson, Studio Director της Sports Interactive. «Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει κατανοητό πως υπάρχει μεγάλο ποσοστό gamers που θα ήθελαν να παίξουν Football Manager, αλλά δεν μπορούν να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο για να βγάλουν το παιχνίδι εις πέρας. Βρήκαμε την τομή για να μπορεί ο κάθε ένας να χαρεί το παιχνίδι, ακόμα και αν θα είναι η πρώτη φορά που θα πέσει στα χέρια του! Πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε!»

Η απλούστευση του ρόλου σας – στο σημείο που μια σεζόν μπορεί να τελειώσει μέσα σε οκτώ με δέκα ώρες – το FMC επιπλέον σας προσφέρει δυο χαρακτηριστικούς τρόπους παιχνιδιού. Μπορείτε να ξεκινήσετε το career με αόριστο χρόνο τερματισμού ή να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο νέο Challenge Mode.

Στο Challenge Mode ο παίκτης έρχεται αντιμέτωπος με το σενάριο, που είναι σχεδιασμένο να δοκιμάζει τις ικανότητες του σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .Το Challenge Mode προτάθηκε αρχικά στο FM, στο Football Manager Handheld 2012 (για iPhone και Android) και φάνηκε να είναι τόσο πετυχημένο και δημοφιλές που πλέον ενσωματώθηκε στο παιχνίδι για το PC και το Mac. Το FM13 θα περιλαμβάνει πέντε προκλήσεις στο Challenge Mode ενώ μέσα στο χρόνο περισσότερα από αυτά θα είναι διαθέσιμα, ανάλογα με την ζήτηση σας.

Παρέα με το Challenge Mode, το FMC συνδυάζει έναν αριθμό από χαρακτηριστικά που μένουν να ξεκλειδωθούν στο παιχνίδι, με σκοπό να σας διευκολύνουν. Σαν manager, μπορείτε να απομακρύνετε την ανάγκη για άδειες εργασίας των παικτών, για παράδειγμα, ή και να προσθέσετε μερικά εκατομμύρια στο budget σας. Μπορείτε να επιδιώξετε να ξεκλειδώσετε τα παραπάνω πρόσθετα, όταν κινηθείτε προς τα Milestones μέσα στο παιχνίδι.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: