Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Δέχθηκε Καβάλα, Βόλο και Ηρακλή η Football League


Δέχθηκε Καβάλα, Βόλο και Ηρακλή η Football League

Στις 30 Σεπτεμβρίου η έναρξη του νέου πρωταθλήματος με 21 ομάδες


Μετά από ένα ΔΣ γεμάτο ένταση, η Football League ανακοίνωσε επίσημα ότι προχωρά σε τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, εντάσσοντας σε αυτό Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή. Στις 30/9 η έναρξη του νέου πρωταθλήματος που θα περιλαμβάνει 21 ομάδες, με την προϋπόθεση, να ικανοποιηθούν τα αιτήματα, κυρίως, οικονομικά των ομάδων.στις 18/9 η κλήρωση. Έντονες αντιδράσεις από αρκετές ΠΑΕ, πρόταση μομφής κατέθεσε η Παναχαϊκή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή που έστειλε το πρωί η ΕΠΟ για το θέμα της ένταξης Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή, θεωρήθηκε απόφαση! Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι για να ενεργοποιηθεί η απόφαση για έναρξη του πρωταθλήματος, θα πρέπει να γίνουν δεκτά οικονομικά και άλλα ζητήματα που αφορούν τις ομάδες, τα οποία θα συζητηθούν σε συνάντηση που θα γίνει αύριο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και την Παρασκευή στο ΔΣ της Super League.

Από εκεί και πέρα, παραμένει άγνωστο πόσες και ποιές ομάδες θα προσφύγουν κατά της ένταξης των τριών αυτών ομάδων. Οι προσφυγές που πιθανότατα θα υπάρξουν, ενδέχεται να αποτελέσουν και αυτές έναν λόγο για να μπλοκαριστεί η έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Σε εκτέλεση της από 12/09/2012 απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ-Football League 2 ΟΠΑΠ ενέταξε τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ και ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, τροποποιώντας την Προκήρυξη Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 21 ομάδες και στο τέλος του πρωταθλήματος να προβιβασθούν στη Super League τέσσερις (4) ΠΑΕ.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος αναβάλλεται για τις 18/09/2012. Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30/09/2012, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν-διευθετηθούν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Το Δ.Σ. καταδικάζει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, θεωρώντας την απαράδεκτη, ιδίως ως προς τη μομφή που απέδωσε στον Πρόεδρο της Football League κ. Σ. Καλογιάννη, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο ως πρόεδρο της Football League αλλά και ως άνθρωπο.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: