Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ClasePremier: Λίγο κρασί, πολλά υλικά και το πρόσωπο του καλύτερου σεφ του κόσμου στο εξώφυλλό του



Το περιοδικό ClasePremier σκέφτηκε να πρωτοτυπήσει για το εξώφυλλο του τελευταίου του τεύχους. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν τρόφιμα, ένα τραπέζι, λίγο κρασί και μπόλικη φαντασία.


Μέχρι στιγμής, τα εξώφυλλα του περιοδικού ClasePremier ήταν ψηφιακά σχεδιασμένα. Όμως οι υπεύθυνοι του Μεξικάνικου πρακτορείου Golpeavisa αποφάσισαν να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό για να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας ως εξώφυλλο μια και μόνο φωτογραφία.
 
Για τους πιο μυημένους το πρόσωπο που αποτυπώνεται πάνω στο τραπέζι ανήκει στον καλύτερο σεφ του κόσμου, τον Δανό René Redzepi. Ο ίδιος κατέχει μια θέση στη λίστα του top100 των πετυχημένων ανθρώπων παγκοσμίως σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, ενώ το εστιατόριο του, Noma, έχει βραβευτεί πολλές φορές ως ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως.
Το πρακτορείο Golpeavisa, υπεύθυνο για το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού  ξεκίνησε το έργο του σκιαγραφώντας το πώς θα ήθελαν να φαίνεται η τελική φωτογραφία. Αυτό βοήθησε το team να καθορίσει με ακρίβεια χιλιοστού τις γωνίες, προκειμένου να πετύχει η ψευδαίσθηση του προσώπου, όπως παραδέχτηκαν.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: