Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τα μυστικά ομορφιάς των celebrities που δεν θα ήθελαν ποτέ να μάθουμε!

Τα μυστικά ομορφιάς των celebrities που δεν θα ήθελαν ποτέ να μάθουμε!

Εκτός από το botox και τις πλαστικές επεμβάσεις, οι celebrities κρύβουν και άλλους άσσους ομορφιάς στο μανίκι τους, που δεν θέλουν με τίποτα να μοιραστούν μαζί μας.


Πώς μπορεί η Ενa Mendes να είναι πάντα λαμπερή και φρέσκια; Τι κάνει η Demi Moore και έχει πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και γραμμές έκφρασης;
Τι κάνουν οι αγαπημένες μας διασημότητες και διατηρούν την ομορφιά τους αναλλοίωτη στο χρόνο, σαν να χει σταματήσει το ρολόι της ομορφιάς τους στα 25;

Μπορεί να έχουν επτασφράγιστα μυστικά, εμείς όμως καταφέραμε να ξεθάψουμε μερικά με τη βοήθεια της διάσημης make up artist Lindsey Mills.

Σατέν μαξιλάρια για όλες τις σταρ : Το βαμβάκι..σε γερνάει, ισχυρίζονται οι γνωστές μας όμορφες κυρίες της show biz. Οι γραμμές που έχετε στο πρόσωπο σας όταν ξυπνάτε είναι αυτές που αργότερα θα εξελιχθούν σε βαθιές ρυτίδες.
Αν κοιμηθείτε όμως σε σατέν μαξιλάρια, το πρωί που θα κοιταχθείτε στον καθρέπτη οι γραμμές αυτές είναι σίγουρο πως δεν θα υπάρχουν! Η ηθοποιός Lindsey Lohan, πιστεύει πως η σατέν μαξιλαροθήκη κάνει καλό και στα μαλλιά της.

Supermodels : Η αγάπη ή ακόμη καλύτερα λατρεία όλων των supermodel είναι το λευκό eyeliner. Ανοίγει το βλέμμα και το κάνει πιο φωτεινό. Το φοράνε στην εσωτερική γωνία των ματιών, κατά μήκος των κάτω βλεφάρων.

Χυμός από βατόμουρο για τις κοκκινομάλλες σταρ : Οι κοκκινομάλλες μας από την άλλη πίνουν άφθονο από τον παραπάνω χυμό, για να διατηρήσουν περισσότερο χρόνο το εκτυφλωτικό χρώμα των μαλλιών τους!

Τώρα που τα μικρά μυστικά τους είναι πλέον στα χέρια μας, δεν νομίζετε πως είναι καιρός να τα εφαρμόσουμε;


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: