Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πιο περίεργοι συνδυασμοί celebrities στην πρώτη σειρά των fashion shows



Από το Λονδίνο μέχρι την Νέα Υόρκη η πρώτη σειρά των fashion shows των κορυφαίων σχεδιαστών έχει τόσο ενδιαφέρον όσο και οι νέες collections τους.


Οι σχεδιαστές μόδας φροντίζουν η πρώτη σειρά των fashion shows τους να έχει την καλύτερη θέα για τις celebrities που καλούν, αλλά ακόμα οι διάσημοι φίλοι τους να έχουν κάτι να συζητήσουν με τον διπλανό τους, χωρίς να το καταφέρνουν πάντα.
1. Τουλάχιστον ταίριαξαν τα χρώματα
 
Η εκκεντρική τη λες τραγουδίστρια Nicki Minaj δίπλα στην Διευθύντρια του Vogue Anna Wintour στο Carolina Herrera Spring 2012 fashion show στην New York Fashion Week μπορεί να μην έχουν τίποτα να πουν, αλλά από χρωματικούς σχεδιασμούς, λες και μίλησαν πριν βγουν...
2. Όταν η Lana αποφάσισε να γίνει ηθοποιός
 
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τον σινεμά η Michelle Williams και η Elizabeth Olsen κάθονται δίπλα στην Lana del Rey στο Mulberry στο MulberryAutumn/Winter 2012 show. Είναι η στιγμή που η Lana del Rey αποφασίζει ότι θέλει να γίνει και ηθοποιός. 
3. Πάλι εσύ;
Οι διάσημες δίδυμες ηθοποιοί Mary-Kate και Ashley Olsen παντού και πάντα μαζί.
4.  4 διαφορετικοί κόσμοι σε 4 θεσούλες
Kanye West, Milla Jovovich, Kim Kardashian, Reggie Bush.Μουσική, μόδα, ο,τιδήποτε, ποδόσφαιρο. Όλοι οι καλοί χωράνε στο Y-3 Autumn/Winter 2009-10 show.
5. Don't Worry, Be Happy
Μόνο η Lindsay Lohan και η Taylor Momsen βρίσκουν την συλλογή τόσο αστεία, εκτός κι αν συζητούν για την πολύπλευρη ζωή τους στο G-Star Raw's Spring/Summer show στη Νέα Υόρκη το 2010. 
6. Που είναι η Ashley;
 
Dev Patel, Freida Pinto, Alexa Chung, Mary-Kate Olsen στο Burberry Spring/Summer 2010. Η "Slumdog Millionaire" ηθοποιός καθησυχάζει τον συμπρωταγωνιστή και σύντροφό της ό,τι όλα τελειώνουν σε λίγο, την ίδια ώρα που η παρουσιάστρια και μοντέλο Alexa αναρωτιέται που είναι η δίδυμη αδερφή της Mary - kate.
7. Lovely...
Liv Tyler, Emma Watson, Gwyneth Paltrow, Mario Testino στο Burberry Spring/Summer 2010 show στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Πάντα με τις πιο όμορφες γυναίκες ο Mario.
8. Χωράω;
Jared Leto, Chace Crawford, Ryan Phillippe, Kellen Lutz: Το νέο αίμα της μεγάλης οθόνης αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι και stylish στο Calvin Klein Men's Collection Fall 2010 show.
9. Μα πώς τόλμησε;
Η Kelly Osbourne έτοιμη να βάλει τα κλάμματα που η νεαρή, αλλά πολύ ταλαντούχα ηθοποιός Abigail Breslin σκέφτηκε να βάλει το ίδιο χρώμα στην πρώτη σειρά της Nanette Lepore.
10. Η χυλόπιτα του Bradley
Ο Bradley Cooper σαφέστατα προτιμά τηντραγουδίστρια και ηθοποιό Jennifer Lopez, από την κυρίως ηθοποιό Christina Hendricks, η οποία δείχνει να αναρωτιέται: Μα καλά εγώ νόμιζα ότι μόνο η Μπουζαλά δεν βλέπει Mad Men.
Τα λέμε και στο twitter, στο @elenabouz.
Το θέμα έγινε με την βοήθεια της HuffiingtonPost.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: