Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Επίπεδη κοιλιά σε επτά ημέρες



Μπορούμε να χάσουμε το λίπος τοπικά χωρίς χειρουργείο, αλλά με γυμναστική και σωστή διατροφή; Ο πλαστικός χειρουργός δρ Άντριου Όρντον αποκαλύπτει στο βιβλίο του Better in 7 (εκδ. Bird st. Books) πώς θα τα καταφέρουμε μέσα σε... μία εβδομάδα.


Το πρόγραμμα των επτά ημερών του δρα Όρντον περιλαμβάνει στοχευμένες ασκήσεις και έξυπνη διατροφή:

Μέρα 1η
Πρωινό: Καταναλώστε ένα γεύμα πλούσιο σε φυτικές ίνες, όπως 1 φλιτζ. γάλα καρύδας με δημητριακά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πιείτε 1 ποτήρι τσάι που είναι αντιοξειδωτικό και διουρητικό.
Μεσημεριανό: Επιλέξτε μη επεξεργασμένους υδατάνθρακες με πρωτεΐνες, όπως καστανό ρύζι με λίγο κοτόπουλο και λαχανικά στον ατμό. Πάρτε 1 κάψουλα με προβιοτικά για να μειώσετε το φούσκωμα.
Βραδινό: Προτιμήστε σαλάτα με λάχανο, αβοκάντο, καρότα, αγγουράκι και σταφύλια. Περιχύστε ντρέσινγκ με ελαιόλαδο. Μη φάτε τίποτε τρεις ώρες προτού κοιμηθείτε.

Άσκηση: Περπατήστε ή κάνετε τζόγκινγκ επί 30-45'. Συνεχίστε με 50' κοιλιακούς και 3 σετ πλάγιων κοιλιακών (15 επαναλήψεις).

Μέρα 2η-7η
Ακολουθήστε το ίδιο διατροφικό πλάνο. Για άσκηση κάντε πιλάτες και εναλλακτικά τζόγκινγκ την επομένη, κοιλιακούς και λεμφικό μασάζ για αποτοξίνωση.

Γενικές οδηγίες:
-Καταναλώνετε ποτάσιο, που είναι φυσικό διουρητικό και επιταχύνει τη διαδικασία της πέψης. Θα το βρείτε στα πορτοκάλια, το γκρέιπφρουτ και το κοτόπουλο.
-Αποφύγετε τα αεριούχα αναψυκτικά γιατί προκαλούν φούσκωμα.
-Μασάτε τις τροφές τουλάχιστον 15 φορές.
-Στις ασκήσεις προσθέστε το ποδήλατο, το οποίο θα κάνετε είτε στο γυμναστήριο είτε ως άσκηση ξαπλωμένοι στο στρώμα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: