Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Χάρι δεν έκανε σεξ τη νύχτα των οργίων! Ό,τι πεις..

Αθώος ο μικρός πρίγκιπας... ό,τι πείτε!!

Δύο εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα, μαθαίνουμε όλη την αλήθεια. Έστω…



Ο παλάτι του Μπάκινχαμ σείστηκε συθέμελα με τις εικόνες του Χάρι (Harry) να διασκεδάζει έξαλλα και ολοτσίτσιδος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Λας Βέγκας.

Στις επίμαχες φωτογραφίες ο 28χρονος γαλαζοαίματος απαθανατίστηκε μέχρι και "κολλημένος" σε μια κοπέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Όμως, όχι… δεν είναι αυτό που νομίζουμε…
 Όχι, όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε! Απλά είχαν ζεσταθεί τα παιδιά και γδύθηκαν για να δροσιστούν !  Αααα, είπαμε κι εμείς!  Αθώος ο... κατηγορούμενος!
"Όχι, όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε! Απλά είχαν ζεσταθεί τα παιδιά και γδύθηκαν για να δροσιστούν"! "Αααα, είπαμε κι εμείς!" Αθώος ο... κατηγορούμενος!
Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών βρετανική εφημερίδα υποστήριζε ότι εκείνο το βράδυ μια κοπέλα ονόματι Κάρι Ρέιχερτ (Carrie Reichert) έκανε σεξ με τον μικρό πρίγκιπα, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν και στουπί στο μεθύσι.
"Όχι", βροντοφωνάζουν πηγές του παλατιού. "Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Ο Χάρι δεν έχει ακούσει ποτέ αυτό το όνομα", μεταφέρουν στο Radar Online –όχι όμως ότι αυτό το δεδομένο αναιρεί το άλλο!
"Ο πρίγκιπας δεν πιστεύει ότι τη συνάντησε εκείνο το βράδυ και φυσικάουδέποτε είχε σεξ μαζί της", διατείνονται οι πηγές χαρακτηρίζοντας τη νεαρά ως "τυχάρπαστη καιροσκόπο" που είδε την όλη ιστορία ως ευκαιρία να βγάλει μερικά χρήματα.
"Από την πρώτη στιγμή που η πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας, το Κλάρενς Χάουζ επικοινώνησε με το σύνολο του βρετανικού Τύπουδιαψεύδοντάς την κάθετα ζητώντας να μην αναπαραχθεί η ιστοριούλα της Κάρι", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι η εφημερίδα που έβγαλε την είδηση δεν αποκλείεται να δεχτεί μια μεγάλη… καμπάνα με τη μορφή αποκλεισμού από όλες τις εκδηλώσεις του παλατιού.
"Ειδικά τώρα που ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) ετοιμάζονται για την περιοδεία τους στον Νότιο Ειρηνικό, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ", μαθαίνουμε μαζί με την πληροφορία που έχει προηγηθεί σχετικά με την αυστηρή προειδοποίηση που δέχτηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι που θα συνοδεύουν το ζευγάρι στο ταξίδι: "Καμία ερώτηση σχετικά με τον Χάρι. Μη τζιζ…"



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: