Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς να δείχνουν τα μαλλιά σας πλουσιότερα

Πώς να δείχνουν τα μαλλιά σας πλουσιότερα

Εύκολα τρικ για υπέροχα και κυρίως πολλά μαλλιά!
Τα πλούσια μαλλιά είναι δείγμα θηλυκότητας και φυσικά υγείας! Δεν είναι τυχαίο που οι πιο ποθητές γυναίκες στην ιστορία του κινηματογράφου, και όχι μόνο, είχαν σαν κοινό χαρακτηριστικό την πλούσια και ατίθαση κόμη την οποία τίναζαν αισθησιακά και τρέλαιναν τους άντρες.
Αν η φύση και η κληρονομικότητα, δεν σας έχουν προικήσει με αυτό το ατού, μη σκάτε και σας έχουμε κάποια έξυπνα κόλπα τα οποία θα κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πλουσιότερα στο λεπτό!
1. Απαγορεύεται διά ροπάλου η χωρίστρα στην μέση. Προτιμήστε να φέρετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω ή στο πλάι.
2. Όταν λούζεστε απλώστε πρώτα το κοντίσιονερ και στη συνέχεια το σαμπουάν έτσι ώστε να αφαιρεθούν όσο το δυνατό καλύτερα τα προιόντα styling.
3. Kάνουμε το κατάλληλο κούρεμα: Αν έχουμε λίγα μαλλιά με λεπτή τρίχα, τα κόβουμε όλα στο ίδιο μήκος καθώς έτσι δείχνουν περισσότερα και αποκτούν όγκο. Αν πάλι έχουμε το αντίθετο, προτιμάμε το φιλάρισμα.
4. Μεγάλη βάση δώστε και στο στέγνωμα των μαλλιών. Αφαιρέστε από το πιστολάκι το μυτερό εξάρτημα που έχει στο μπροστινό μέρος και στεγνώστε με το κεφάλι γυρισμένο προς τα κάτω. Αυτομάτως τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν όγκο!

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: