Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Φυσικά και γεμάτα υγεία


Φυσικά και γεμάτα υγεία

Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται πολύ κατά τη διάρκεια των διακοπών λόγω του ήλιου και της θάλασσας, μόλις λοιπόν επιστρέψουμε στην πόλη τρέχουμε στον κομμωτή μας και προσπαθούμε να τα επαναφέρουμε με κουρέματα, μάσκες και ότι άλλο πιστεύουμε ότι θα τους δώσει τη χαμένη τους ζωντάνια και υγρασία.
Το θέμα είναι ότι ξεκινώντας τις βαφές και τις ανταύγειες ή και μια ενδεχόμενη αλλαγή χρώματος λόγω φθινοπώρου δεν τους επιτρέπουμε να επανέλθουν με αποτέλεσμα να πρέπει τελικά να τα κόψουμε αρκετά για να δείχνουν υγιή.
Οι κομμωτές των stars αντιμετωπίζοντας τα ίδια προβλήματα, λόγω ακόμη μεγαλύτερης ταλαιπωρίας, λανσάρουν μια νέα μόδα που επιτρέπει στα μαλλιά να ξεκουραστούν και να δείχνουν λαμπερά.
Το φυσικό χρώμα στη ρίζα συνδυάζεται αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου και οι ανταύγειες ξεκινούν πιο χαμηλά με μόνη εξαίρεση το μπροστά μέρος που φωτίζει το πρόσωπο. Έτσι μπορείτε να επισκέπτεστε το κομμωτήριο σας κάθε 6 μήνες μόνο για ανταύγειες!
Η Ελένη Πετρουλάκη αλλά και η Shara Jessica Parker ακολουθούν αυτή τη συμβουλή του κομμωτή τους τα τελευταία χρόνια, τα υπέροχα, φυσικά μακριά μαλλιά τους άλλωστε το αποδεικνύουν.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: