Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τα πειστήρια για την εγκυμοσύνη της Κέιτ

Για να δούμε αν όντως έρχεται ο διάδοχος!

Φούντωσαν και πάλι οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν.



Φούντωσαν και πάλι οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν.
Το πριγκιπικό ζεύγος συνεχίζει την περιοδεία του στη Σιγκαπούρη, στο πλαίσιο της τουρνέ για τον εορτασμό του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου, των 60 χρόνων βασιλείας της Ελισάβετ.

Φούσκωσε η κοιλίτσα;
Η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφτηκαν τους Βοτανικούς Κήπους για να θαυμάσουν από κοντά την λευκή ορχιδέα ''Dendobium Memoria Princess Diana'', η οποία είναι αφιερωμένη -από το 1997 και σχεδόν ένα μήνα μετά το θάνατο της Λαίδης Ντι- στην αδικοχαμένη μητέρα του πρίγκιπα.
Οι πρίγκιπες επισκέφτηκαν άμεσα τους κήπους μετά από πτήση 14 ωρών και στον ίδιο χώρο θαύμασαν και την αντίστοιχη ορχιδέα που φέρει πλέον το όνομά τους. Και μπορεί η Κέιτ να προτίμησε ένα απαλό ροζ σύνολο με μοτίβο ορχιδέας από τη βρετανίδα σχεδιάστρια Jenny Packham αλλά οι κάμερες των φωτογράφων ήταν στραμμένα στην κοιλιά της δούκισσας.
Η υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της 30χρονης Κέιτ στηρίζεται την εβδομάδα αυτή από δημοσίευμα και εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού ''Star'' που αναφέρει πως η Μίντλετον είναι τριών μηνών έγκυος και πως για το λόγο αυτό, το παλάτι αναγκάστηκε να μεγαλώσει ένα από τα φορέματά της με το οποίο η Κέιτ εμφανίστηκε πρόσφατα (πρόκειται για ένα φόρεμα με δαντέλα στην πλάτη του οποίου φαίνεται να έχει μεγαλώσει η ζώνη).
Φυσικά το δημοσίευμα επικυρώνουν και ανεπίσημες πηγές από το παλάτι αλλά η αλήθεια είναι πως στις κοντινές φωτογραφίες από την κοιλίτσα της Κέιτ δεν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι τέτοιο.
Φούσκωσε η κοιλίτσα;





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: