Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Αφεντικό με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ!



Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Αρη και πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλό του. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με γκολ των Λόρενς, Κατσικά, Φωτάκη και Αθανασιάδη πήρε μεγάλη νίκη με 4-1, πιάνοντας στη δεύτερη θέση τον Πανιώνιο. Πολλά νεύρα στα τελευταία λεπτά και αψιμαχίες μεταξύ των παικτών. Με εννέα τέλειωσε το ματς ο ΠΑΟΚ, με δέκα ο Αρης.

Αφεντικό με... ντόρτια!

Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε το ματς με... συνταγή Ξάνθης και δικαιώθηκε, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που ακόμη οι ομάδες... ψάχνονταν στο γήπεδο το ντέρμπι ήταν εξαιρετικό, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.


Στο 12ο λεπτό ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Λόρενς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από ασίστ του Ρομπέρ.



Αυτό το γκολ επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να ελέγξει το ρυθμό, να δώσει χώρο στον Αρη και να γίνεται απειλητικός με αντεπιθέσεις, αλλά και με στημένες φάσεις.



Με μία τέτοια ήρθε και το 2-0 στο 23ο λεπτό, με τον Κατσικά να παίρνει την κεφαλιά και να νικάει τον Βελλίδη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 σε τετ α τετ με τον Βελλίδη, αλλά τελικά ο Δικέφαλος τριπλασίασε τα τέρματά του στο 30` με σουτ του Φωτάκη.

Ο Αρης προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ και κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο 39` με τον Αγκάνθο να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Αρης δεν πρόλαβε να χαρεί πολύ γι` αυτό το γκολ και να μπορεί να ελπίζει για κάτι καλό στη συνέχεια, καθώς ο Ρομπέρ έβγαλε μία ακόμη εξαιρετική μπαλιά στον Αθανασιάδη, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έκανε το 4-1 για τον Δικέφαλο στο 43`.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, με τους Μαργαρίτη και Παπαστεριανό να παίρνουν τη θέση των Σουνά και Νταμαρλή.

Παρά τις αλλαγές, όμως, ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με τον Αθανασιάδη να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Βελλίδη.

Πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο ρυθμός δεν ήταν όσο καλός ήταν στο πρώτο. Ο ΠΑΟΚ με το υπέρ του 4-1 είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά και την κατοχή της μπάλας, με πρώτο του μέλημα να μην επιτρέψει στον Αρη να ξαναμπεί στο ματς.

Οι κίτρινοι, πάντως, έχασαν στο 61` και το 62` δύο σημαντικές ευκαιρίες με Καπετάνο και Πουλίδο, ωστόσο, δεν κατάφεραν να μειώσουν κι άλλο το σκορ. Τα τελευταία λεπτά ήταν, πάντως, γεμάτα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα ο Τάσος Κάκος να κρατήσει δέκα λεπτά καθυστερήσεις και να μοιράσει 12 κίτρινες και 3 κόκκινες κάρτες!

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν με σωστή διαχείριστη στο προβάδισμα που είχε από το πρώτο μέρος έφτασε σε μία πολύ εύκολη νίκη, την τρίτη συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος αποβλήθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης, έφτασε έτσι τις τέσσερις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και με 12 βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση, μαζί με τον Πανιώνιο. Οσο για τον Αρη έμεινε στους πέντε και σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά για να ξεπεράσει αυτή τη βαριά ήττα.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: