Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι φτιαγμένος για τη δέσμευση; Τ'άστρα απαντούν!

Είναι φτιαγμένος για τη δέσμευση; Τ'άστρα απαντούν!

Και όμως αναρωτήθηκες ποτέ ότι μπορεί να μην είναι γραμμένο στον... ζωδιακό του κώδικα το υλικό της δέσμευσης; Εξάλλου μπορεί οι πλανήτες των ερωτικών όπως η Αφροδίτη, η Σελήνη και άλλοι που εκφράζουν και τις ερωτικές ανάγκες να μην ήταν και πολύ στα χάι τους την ημέρα που γεννήθηκε!
Διάβασε λοιπόν παρακάτω γιατί τα άστρα λοιπόν σου απαντούν να είναι φτιαγμένος ή όχι για γάμους και πανηγύρια ανάλογα με το ζώδιο του για να έχεις μια ιδέα του τι να περιμένεις!

Ταύρος, Λέων, Σκορπιός: τα τρία πιστά ζώδια του ζωδιακού , όταν μιλάμε για αγάπη τότε είναι έτοιμα να κάνουν το μεγάλο βήμα αφού προτιμούν μια σταθερή σχέση μέσα στην οποία έχουν την ασφάλεια που χρειάζονται. Θα χαρούν να δεσμευτούν αλλά ίσως τους πάρει λίγο παραπάνω καιρό να το δηλώσουν ώστε να το καταλάβεις και εσύ. Το βέβαιο (πάντα σύμφωνα με τα άστρα) είναι ότι μόλις κάνουν την μεγάλη ερώτηση δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αφού θα περάσετε τ απάντα παρέα.

Κριός, Τοξότης, Υδροχόος: τα πιο ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού, μπορεί να αγαπούν αλλά η δέσμευση δεν είναι προτεραιότητα για αυτά. Μην ξεχνάς ότι αν ο καλός σου ανήκει σε κάποιο από αυτά τα ζώδια τότε δίνει μεγάλη-πολύ μεγάλη- αξία στην ελευθερία του. Επίσης να θυμάσαι ότι το καλύτερο ρομάντζο για εκείνους είναι εκείνο που τους δίνει την ελευθερία να είναι ο εαυτός τους μέσα στη σχέση οπότε να θέλεις να κάνει τη μεγάλη ερώτηση δεν έχεις παρά να μην τον περιορίσεις γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Καρκίνος, Ιχθείς, Αιγόκερως, Παρθένος: αυτά τα 4 ζώδια λατρεύουν τη δέσμευση και εδικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Ιχθείς) πρέπει να νιώσουν ότι το άλλο τους μισό είναι ερωτευμένο και τους αγαπάει για να νιώσουν την ασφάλεια να δεσμευτούν. Ο μεγαλύτερος ερωτικός τους φόβος είναι μη τυχόν και χαθεί η ερωτική φλόγα ενώ αν ο καλός σου είναι Παρθένος ή Αιγόκερως( ζώδια της Γης), είναι γνωστό ότι κρατούν τον λόγο τους. Στους άλλους μπορεί να δείχνουν κάπως βαρετοί αλλά όταν μείνετε μόνοι γίνονται ερωτικοί και υποστηρικτικοί. Για τους Ιχθείς και τα Παρθενάκια πάνω στο θέμα δέσμευση είναι πιο ευέλικτοι ενώ αν είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως έχει σίγουρα πιο παραδοσιακές αξίες σχετικά με την αγάπη και τον γάμο.

Δίδυμοι, Ζυγός: οι πιο σημαντικές σχέσεις για αυτά τα δύο ζώδια είναι εκείνες που προσφέρουν πνευματική διέγερση ή απλά με άλλα λόγια αν ο καλός σου ανήκει σε κάποιο από τα ζώδια αυτά θα πρέπει να κερδίσεις πρώτα το μυαλό του και μετά όλα τ'άλλα. Το να έχετε κοινά θέματα συζήτησης ή έστω να έχετε κάτι να πείτε είναι πολύ σημαντικό για εκείνους για να σκεφτούν μια ολόκληρη ζωή μαζί σας. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την ομαδικότητα και δεν του αρέσει να μένει μόνος ενώ και ο Δίδυμος προτιμάει να έχει παρέα από το να είναι μόνος του ενώ η ίντριγκα και η περιέργεια είναι τα κλειδιά για την δέσμευση για τα ζώδια αυτά!

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: