Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Βάψ' τα μωβ και δες άσπρη μέρα στο κρεβάτι σου



Αν θέλεις να βάζεις φωτιά όχι μόνο στα Σαββατόβραδα, αλλά και στις υπόλοιπες έξι νύχτες της εβδομάδας, πιάσε τη βούρτσα και το πινέλο και ξεκίνα να βάφεις την κρεβατοκάμαρα σου μωβ.


Μάλιστα όπως το διάβασες. Μωβ. Το πάλαι ποτέ πεθαμενατζίδικο χρώμα είναι το μυστικό της επιτυχίας κάθε βεζούβιου εραστή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 2.000 ενήλικες, έδειξε ότι τα ζευγάρια των οποίων η κρεβατοκάμαρα έχει μωβ, κάνουν σεξ κατά μέσο όρο τρεις φορές την εβδομάδα. Περισσότερο και από αυτούς που προτιμούν το φλογερό κόκκινο ή τους kinky καθρέφτες. Αυτοί που έχουν εμπνευστεί από το βιβλίο best-seller της El Jame's, Fifty Shades of Grey, δεν το συζητάμε... η ξεραϊλα είναι σχεδόν σίγουρη.
Τα χρώματα τα οποία σου κάνουν κούκου είναι κατά σειρά: Μωβ, κόκκινο, μπλε του ουρανού, ροζ, μαύρο, navy μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ, λευκό, μπεζ, πράσινο, γκρι.
Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι οι εραστές που κοιμούνται σε μεταξωτά σεντόντια είναι πολύ ενεργοί, αφού κουρεύουν το γκαζόν 4.25 φορές την εβδομάδα, σε αντίθεση με αυτούς που προτιμούν τα βαμβακερά (αυτοί το κάνουν 2.72 φορές), τα νάιλον (2.35 φορές) και τα πολυέστερ (α πα πα μόλις 2.33 φορές).    
Για να σιγουρευτούμε ότι από εδώ και πέρα θα το γυαλίζεις καλά το πόμολο ανακεφαλαιώνουμε: Μωβ και μετάξι αδέρφέ μου. Μωβ και μετάξι.  


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: