Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η εσχάτη των ποινών στον Κατσουράνη



Με την ανώτατη ποινή τιμωρήθηκε ο Κώστας Κατσουράνης για την αποβολή του στον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού επεβλήθη ποινή 6 αγωνιστικών, η οποία αναλύεται σε 4+2 για έργω εξύβριση και με δεδομένο ότι ήταν αρχηγός της ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Κατσουράνης είχε δεχθεί πρώτα την κίτρινη κάρτα, εν συνεχεία εξύβρισε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο κι έτσι απεβλήθη.Ο Φερέιρα δεν τον υπολογίζει για τους αγώνες με Πανθρακικό, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ.

Επίσης, η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας επέβαλε πρόστιμα σε τρεις ΠΑΕ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους κατά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, επέβαλε πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για το ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό και 5.500 ευρώ για το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης τιμώρησε με 5.000 ευρώ την ΑΕΚ για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Ξάνθη και με 3.500 ευρώ τον Ολυμπιακό για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Βέροια.

Τέλος, αναβλήθηκε η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και του εκπροσώπου του ΠΑΣ, Δ.Νιαρχάκου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: