Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί «κρύβεται» η Ευγενία Μανωλίδου;


Γιατί «κρύβεται» η Ευγενία Μανωλίδου;

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε; Καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά όταν έχει περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι και δεν έχεις δει ούτε μια φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου από τις διακοπές της. Με μπικίνι, με ολόσωμο, με ρετούς, χωρίς ρετούς.
Στο πολυαγαπημένο της twitter, με το οποίο η σχέση της ήταν σχεδόν εμμονική μέχρι πριν από λίγο καιρό η σιωπή της έχει γίνει αισθητή. Ούτε μια φωτογραφία του πεντικιούρ της δεν έχει ανεβάσει, μια εικόνα από κάποια παραλία, ένα βότσαλο στο Instagram, μια μπλε ψάθινη καρέκλα σε μια παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ως αποτέλεσμα της σιωπής της στα social media στερηθήκαμε και ειδήσεις όπως «πιο σέξι από ποτέ η Ευγενία Μανωλίδου», «δείτε τη με το μπικίνι της», «πώς διατηρεί αυτό το κορμί» και από κάτω σχόλια θαυμαστών που θα έκαναν την ευαίσθητη ψυχή της να αγαλλιάσει και να επιδοθεί με ακόμη μεγαλύτερο πάθος στη ζούμπα (για την ενασχόληση της με την οποία μας ενημέρωνε με μανία πέρσι, ανεβάζοντας φωτογραφίες με ταχύτητα πιο γρήγορη κι απ αυτήν με την οποία έκανε τις φιγούρες της).

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει εξαφανιστεί κι αυτός είναι λόγος για να ανησυχήσουμε. Και για εκείνη και για μας. Είναι σαφές ότι η σύζυγος ενός wannabe υπουργού της κυβέρνησης δεν πρέπει μόνο να είναι σεμνή και ταπεινή, πρέπει και να το δείχνει. Κι έτσι σε ένα καλοκαίρι που είδαμε «με μαγιό και χωρίς ρετούς» ακόμη και την Δήμητρα Γαλάνη, η αγαπημένη των περιοδικών Ευγενία Μανωλίδου φόρεσε πριβέ το κόκκινο της μπικίνι- αυτό το οποίο είχε αποθεωθεί στα εξώφυλλα τα προηγούμενα δυο καλοκαίρια της παντοκρατορίας της. Ποιος όμως έχει ζητήσει από την Ευγενία Μανωλίδου να εξαφανιστεί από τα social media; Ποιος καταπίεσε την ασυγκράτητη περσόνα της απαγορεύοντας της την επαφή με το κοινό της αφήνοντας την Ελένη Μενεγάκη και τα δικά της μπικίνι να αλωνίζουν στα εξώφυλλα και στο διαδίκτυο; Το να αποφάσισε μόνη της να μπει στον «μοναχισμό» μάλλον αποκλείεται. Δεν είναι του τύπου της και άλλωστε δεν έχει και λόγο. Άρα τι; Μήπως της το ζήτησε ο αγαπημένος σύζυγος Άδωνις έτσι ώστε να μπορεί εκείνος να συγκεντρώνει απερίσπαστος τα φώτα της δημοσιότητας; Η Ευγενία τον τελευταίο καιρό περιορίζεται σε retweet του Αδωνι ο οποίος επίσης περιορίζεται να γράφει για τις εμφανίσεις του σε κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τίποτα juicy, τίποτα πικάντικο, τίποτα ενδιαφέρον μόνο βαρετές πολιτικές δηλώσεις και κανένας καβγάς σε επίπεδο βουλευτών- με μόνη παρένθεση όταν η οικογένεια απέκτησε καινούργιο σκυλάκι δείχνοντας έτσι και το φιλόζωο πρόσωπο της.

Είναι άραγε η Ευγενία από εκείνες τις γυναίκες που κάνουν ένα βήμα πίσω όταν πρέπει να αναδειχθεί ο σύζυγος ή μήπως τελικά αυτή η εξαφάνιση δεν είναι αποτέλεσμα οικογενειακού συμβουλίου στη οικία Γεωργιάδη, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό; Μήπως η εξαφάνιση της Ευγενίας είναι προθέρμανση για τα σκληρά μέτρα που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση και να κληθεί να ψηφίσει ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης; Μήπως αυτό που μας ετοιμάζουν είναι τόσο βαρύ ώστε να προκληθούν αντικυβερνητικά σχόλια όπως «δεν μας παρατάτε με την Μανωλίδου»; Είναι άραγε η τρόικα ο λόγος που εξηγεί την σιωπή της παρουσιάστριας/μαέστρου;

Το σίγουρο είναι ότι όσο η Ευγενία λείπει από τα social media, κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Κάτι ετοιμάζουν πίσω από την πλάτη μας και δεν είναι για καλό.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: