Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Φυσική συνταγή για μακριές βλεφαρίδες


Με τρία συστατικά έχετε ένα εξαιρετικό ελιξίριο φροντίδας
Μακριές, πυκνές, γυριστές- οι βλεφαρίδες που δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και να προσπαθούμε να αποκτήσουμε (εκτός αν έχει φροντίσει για αυτό το DNA μας).
Οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών εξελίσσουν συνεχώς τις φόρμουλές τους, δημιουργώντας μάσκαρα νέας γενιάς που δίνουν το οπτικό αποτέλεσμα που ψάχνουμε ενώ συγχρόνως προσφέρουν και καλλυντική φροντίδα στις βλεφαρίδες.


Αν χρειάζεστε λίγη περισσότερη φροντίδα, δοκίμαστε τη φυσική συνταγή που σας προτείνουμε και που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι. Απλώστε τη στις βλεφαρίδες σας όταν δεν φοράτε μάσκαρα ή το βράδυ ως treatment που τρέφει, δυναμώνει και μακραίνει - επίσης μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και στα φρύδια.


Θα χρειαστείτε:

- 1 βουρτσάκι μάσκαρα, το οποίο θα έχετε καθαρίσει εντελώς από το χρώμα
- 1 μικρό μπουκαλάκι ή βαζάκι, το οποίο θα έχετε καθαρίσει πολύ καλά και αποστειρώσει
- 1 κουτ. σούπας καστορέλαιο
- 2 κουτ. σούπας έλαιο Βιταμίνης Ε
- 1 κουτ. σούπας gel από Aloe Vera


Αναμείξτε καλά τα συστατικά ώστε να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Απλώστε με το βουρτσάκι της μάσκαρα μια πολύ λεπτή στρώση στις άνω και κάτω βλεφαρίδες - και στα φρύδια σας, αν το έχουν ανάγκη- το βράδυ, πριν κοιμηθείτε.

Το καστορέλαιο δυναμώνει τις βλεφαρίδες, το gel της αλόης τις μακραίνει ενώ η βιταμίνη Ε τρέφει και επιταχύνει τη διαδικασία. Μετά από ένα μήνα συστηματικής χρήσης, η διαφορά θα είναι ορατή.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: