Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Κασιδιάρης-Παπαχρήστου: Οι διακοπές στη Μάνη & οι φήμες

Κασιδιάρης-Παπαχρήστου: Οι διακοπές στη Μάνη & οι φήμες

Κάθε μέρα που περνάει, όλο και φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη, εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και την πρωταθλήτρια στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου


Κάποια μηνύματα που έχουν ανταλλάξει στα social media καθώς και οι κοινές τους διακοπές στην Μάνη, ήρθαν και φούντωσαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι και ο θόρυβος δε λέει να κοπάσει.
Από τη στιγμή, δε, που ο πρώην (πια) αρραβωνιαστικός της Παπαχρήστου, Λευτέρης Χαχαμίδης επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους. "Η Βούλα έχει κάνει τις επιλογές της κι εγώ έχω πολλή δουλειά και προετοιμασία για τους αγώνες μου" φέρεται να λέει ο πρωταθλητής του kick boxing, κάθε φορά που τον ρωτούν τι συμβαίνει μεταξύ τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", η σχέση της Παπαχρήστου και του Χαχαμίδη τελείωσε πριν από περίπου ένα μήνα και μάλλον επεισοδιακά. Όσα ακολούθησαν της άτυχης ανάρτησής της στοtwitter δεν βοήθησαν τη σχέση τους, η οποία φαίνεται ότι ήταν έτσι κι αλλιώς καταδικασμένη να τελειώσει.
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τις διακοπές του Κασιδιάρη και της Παπαχρήστου, το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου, στη Μάνη και συγκεκριμένα στο χωριό Άγιος Κυπριανός: "Ήταν μεγάλη και κεφάτη η παρέα που έφτασε στην ταβέρνα του χωριού. Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, τέσσερις ακόμα άντρες του κόμματος και ο Μανιάτης Ηλίας Κασιδιάρης. Μαζί τους η εντυπωσιακή ξανθιά πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου".
Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι η αθλήτρια έχει καλές σχέσεις με όλη την οικογένεια Κασιδιάρη αφού πρόσφατα την είδαν να τρώει σε ταβέρνα στο Ίλιον με τον Αλέξη Κασιδιάρη, αδελφό του βουλευτή.

Κασιδιάρης-Παπαχρήστου: Οι διακοπές στη Μάνη & οι φήμες

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: