Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τα μυστικά του κραγιόν!



Το κραγιόν παραμένει must αξεσουάρ μακιγιάζ και στη νέα σεζόν. Όμως για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε πρέπει να διαλέξετε το σωστό χρώμα και να πετύχετε την απόλυτη εφαρμογή. Μικρά μυστικά σας βοηθούν να έχετε το στιλ που πραγματικά θα σας μεταμορφώσει


- Το μολύβι χειλιών δεν είναι πλέον απαραίτητο αφού οι νέεες φόρμουλες είναι σταθερές και παραμένουν στα χείλη. Ο μόνος λόγος για να χρησιμοποιήσετε το μολύβι είναι για να το απλώσετε στην επιφάνεια και πριν το κραγιόν ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες.

- Η διάφανη ή πολύ ανοιχτή απόχρωση στα χείλη πρέπει να έχει ένα τόνο πιο ανοιχτό ή ένα τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδας σας. Αν η επιδερμίδα σας έχει ροζ απόχρωση επιλέξτε κραγιόν με την ίδια βάση αν πάλι έχει κίτρινη ή σκούρα βάση οι γήινοι και μπεζ τόνοι είναι αυτοί που σας ταιριάζουν περισσότερπο.

- Τα κραγιόν με μαύρη ή μπλε βάση και γενικότερα οι πολύ σκούρες αποχρώσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένα τρομακτικό αποτέλεσμα. Αν παρ όλα αυτά τις αγαπάτε και θέλετε να τις χρησιμοποιείτε κινηθείτε σε σκοτεινούς κόκκινους τόνους όπως αυτός της Βουργουνδίας.

- Αν επιλέξετε μια έντονη και σκληρή απόχρωση εφαρμόστε την μόνο στο κάτω χείλος. Ενώστε τα στη συνέχεια ώστε να απλωθεί παντού ή χρησιμοποιείστε τα δάχτυλα σας.

- Το ιριδίζον κραγιόν μπορεί να δείξει φτηνό λένε οι ειδικοί και τους πιστεύουμε. Η σωστή φόρμουλα πρέπει να αφήνει ματ φινίρισμα ή να είναι ενυδατική και να αντανακλά σωστά το φως.

- Όχι στην περιττή ποσότητα! Για να μείνει το κραγιόν στα χείλη σας για ώρες απλώστε το κατευθείαν χωρίς να χρησιμοποιήσετε πινελάκι. Στην συνέχεια απομακρύνετε την περιττή ποσότητα με ένα χαρτομάντηλο. Μ αυτό τον τρόπο δημιουργείτε μια φυσική βάση με αποτέλεσμα όταν εφαρμόσετε το δεύτερο στρώμα κραγιόν τα χείλη να αποκτούν λάμψη και και την απαραίτητη κάλυψη.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: