Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Επίθεση σε μετανάστες στα φανάρια

Χρυσή Αυγή: Επίθεση σε μετανάστες στα φανάρια

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στην επιφάνεια τα επεισόδια της Χρυσής Αυγής εις βάρος μεταναστών.
Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Ελευθερία" της Μεσσηνίας κάνει λόγο για "Tάγμα Εφόδου" της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα.


Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr μέλη της Χρυσής Αυγής -πάνω από 10 άτομα που ήρθαν κατά πάσα πιθανότητα από την Αθήνα με βαν- υποκαθιστώντας την Αστυνομία επιτέθηκαν, την Τετάρτη, έδειραν άγρια και έδιωξαν τους μετανάστες από τα φανάρια της Καλαμάτας. Οι χρυσαυγίτες, κάνοντας πράξη τις εντολές του προέδρου του κόμματος Νίκου Μιχολολιάκου για ανάληψη δράσης από τα "Τάγματα Εφόδου", όχι μόνο επιτέθηκαν στους μετανάστες της Μεσσηνίας, αλλά εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση - με την οποία πετούν το γάντι στην Πολιτεία και τα όργανά της.

Η "Ε" ρώτησε την Αστυνομία αν γνωρίζει για τη δράση αυτή της Χρυσής Αυγής και ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας απάντησε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες. Η Αστυνομία μάλλον πιάστηκε στον ύπνο καθώς είναι ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την οργανωμένη βία που ασκούν τα μέλη ενός νόμιμου κόμματος.

Η επίθεση στη Μεσσηνία εκδηλώθηκε την ίδια περίοδο με τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν χρυσαυγίτες εναντίον μεταναστών σε πανηγύρια στη Ραφήνα και στο Μεσολόγγι. Στα πανηγύρια αυτά, μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής βουλευτές αναποδογύρισαν τους πάγκους των μεταναστών και τους έδιωξαν χτυπώντας τους από τους χώρους που είχαν νοικιάσει. Ας σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινούν μεγάλα πανηγύρια στη Μεσσηνία και ότι την Κυριακή αναμένεται να έρθουν στο Μελιγαλά πολλοί χρυσαυγίτες από άλλους νομούς, προκειμένου να μετάσχουν στις εκδηλώσεις για την Πηγάδα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της εφημερίδας, στις εκδηλώσεις θα παραστεί και ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος - ενώ την Κυριακή θα γίνουν και τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Κυπαρισσία. Τη μέρα αυτή θα λειτουργεί στην τριφυλιακή πρωτεύουσα το ετήσιο πανηγύρι.

Η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ανέφερε:

"Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες).

Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των καλαματιανών οδηγών.

Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους.

Να κάνουν γρήγορα όμως γιατί εκεί που στεγάζονται οι λαθραίοι φίλοι τους σύντομα θα φύγουν διότι...

Α) Η ιδιοκτήτρια τους το έχει νοικιάσει παράνομα

Β) Η ανάρμοστη συμπεριφορά τους δημιουργεί πρόβλημα στην γειτονιά

Γ) Ο χώρος εκεί έχει γίνει στέκι διακίνησης ναρκωτικών και παράνομου εμπορίου

Δ) Μηδενικές συνθήκες υγιεινής που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία

Ε) Δεν μας ρώτησαν όταν ήρθανε δεν θα τους ρωτήσουμε αν θέλουν να φύγουν...

Η λύση είναι απλή. Πίσω στις χώρες σας!!!".

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: