Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Εξάρθρωμα αγκώνα ο Σαμαράς


Εξάρθρωμα αγκώνα ο Σαμαράς

Aναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες


Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Γιώργου Σαμαρά στον αριστερό του αγκώνα, που τον ανάγκασε να γίνει αναγκαστική αλλαγή, στη νίκη (2-1) της Εθνικής ομάδας επί της Λετονίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο επιθετικός της Σέλτικ έχει υποστεί εξάρθρωμα και αυτό αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες!

Ο Έλληνας επιθετικός θα υποβληθεί αύριο (8/9) σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στη δεύτερη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στη Λιθουανία.

Στο 64’ ο Σαμαράς είχε ένα άσχημο πέσιμο στη μεγάλη περιοχή της Λετονίας, στην προσπάθειά του να σουτάρει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αριστερό του αγκώνα. Ο επιθετικός της Σέλτικ έκανε νόημα στον ελληνικό πάγκο να γίνει αλλαγή και –όπως αποδείχθηκε- δεν είχε άδικο, καθώς σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο υπέστη εξάρθρωμα. Αυτό σημαίνει, πως ο Σαμαράς κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: