Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Οι ταινίες της εβδομάδας


Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους

Στη Ρώμη Με Αγάπη
To Rome With Love

Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, πολυαναμενόμενη όπως όλες, με φανατικούς φίλους, αλλά και "επικριτές" - όπως όλες.
Πρόκειται για τέσσερις αυτοτελείς ιστορίες που εκτυλίσσονται στη Ρώμη (φυσικά) και έχουν για "πρωταγωνιστές" έναν νεαρό φοιτητή που ερωτεύεται τη φίλη της κοπέλας του του, ένα ζευγάρι που περνά από...δοκιμασίες στη σχέση του, έναν συνταξιούχο σκηνοθέτη όπερας και τον... νεκροθάφτη συμπέθερό του και έναν απλό, συνηθισμένο άνθρωπο που μετατρέπεται σε τηλεοπτικό σταρ.

Πρωταγωνιστούν, πλην του Άλεν, οι: Πενέλοπε Κρουζ, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Άλεκ Μπόλντουιν, Ρομπέρτο Μπενίνι


Η Αγελάδα Που Έπεσε Από τον Ουρανό
Un Cuento Chino

Μια ταινία από την Αργεντινή, του σκηνοθέτη Σεμπαστιάν Μπορενζτάιν και πρωταγωνιστές τους: Ρικάρντο Ντάριν, Χουάνγκ Σενγκ Χουάνγκ, Μούριελ Σάντα Άνα

Ο Ρομπέρτο, ένας μεσήλικος, κάπως μονόχνωτος και ιδιόμορφος στη συμπεριφορά εργένης, ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού με σιδηρικά σε μια γειτονιά του Μπουένος Άιρες θα δει τη ζωή του να αλλάζει όταν συναντήσει τυχαία τον Τζουν. Ο συμπαθής Κινέζος, αναζητά τον θείο του στην Αργεντινή χωρίς να γνωρίζει ισπανικά, και ο "παράξενος" Ρομπέρτο αποφασίζει, με μεγάλη δυσκολία, να τον βοηθήσει.


Νινότσκα
Ninotchka

Η κλασική ταινία του 1939, ο τελευταίος μεγάλο ρόλος της Γκάρμπο, η οποία εδώ υποδύεται μια Σοβιετική που στέλνει το κράτος της εποχής στο Παρίσι σε μια επίσημη αποστολή και το αποτέλεσμα είναι αυτή να ερωτευτεί έναν play boy.

Σε σκηνοθεσία του Έρνστ Λιούμπιτς και πρωταγωνιστές, πλην της Γκάρμπο, τους: Μέλβιν Ντάγκλας, Μπέλα Λουγκόζι


Ολική Επαναφορά
Total Recall

To remake της κλασικής, sci - fi ταινίας του Πωλ Βερχόφεν, όπου τον ρόλο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναλαμβάνει ο Κόλιν Φάρελ.
Το σενάριο του ιδιοφυούς Philip K. Dick, σύμφωνα με τους κριτικούς, εδώ μεταφέρεται σε μια άψυχη και δίχως χιούμορ ταινία, με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια όμως.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Μπράιαν Κράνστον, Τζέσικα Μπίελ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Μποκίμ Γουντμπάιν

Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν
The Cold Light of Day

Μια κατασκοπευτική περιπέτεια, καταιγιστικών ρυθμών αλλά, όπως λένε οι κριτικές, υπεραπλουστευτικών και αφελών σεναριακών ευρυμάτων. Σκηνοθέτης είναι ο Μαμπρούκ Ελ Μεχρί και πρωταγωνιστές οι: Χένρι Κάβιλ, Μπρους Γουίλις, Σιγκούρνι Γουίβερ.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: