Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τελικά η Παπαρίζου φοράει εσώρουχο. Δες το!


Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ότι δεν φοράει εσώρουχα και ήρθε η ίδια και διέψευσε περίτρανα τον εαυτό της.



Φόρεσε βρακί κι ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει. Αλλά. Υπάρχει ένα... αλλά. Η σέξι αοιδός ήτο προσκεκλημένη του Κύπριου προέδρου της Δημοκρατίας και καταλαβαίνεις ότι η βραδιά σήκωνε... επισημότητες!
Έτσι, φόρεσε το βρακάκι της κι ανέβηκε να τραγουδήσει. Κι έγιναν τα... αποκαλυπτήρια. Γιατί καταλαβαίνεις, ότι η αοιδός δεν ανέβηκε και είπε: «Α παιδιά, σήμερα φοράω βρακί». Απλά ο κόσμος από κάτω το είδε, αφού φορούσε σούπερ ντούπερ καυτό μίνι φόρεμα!

«Ήταν η έκπληξη της βραδιάς η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ενθουσίασε τον κόσμο όχι μόνο με τις χορευτικές τις ικανότητες, αλλά και με τις φωνητικές. Παρόλα αυτά η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι αποκαλύφθηκε και το εσώρουχό της κατά τη διάρκεια του χορευτικού της», δήλωσε δημοσιογράφος που βρέθηκε στη συναυλία.

Η Έλενα το περασμένο Σάββατο φιλοξενήθηκε στην Κύπρο για το κυπριακό – ρωσικό γκαλά που διοργανώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο. Μάλιστα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας μαζί με τη σύζυγό του.
Τελικά η Παπαρίζου φοράει εσώρουχο. Δες το!

Τελικά η Παπαρίζου φοράει εσώρουχο. Δες το!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: