Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Συναυλία στη μνήμη του Μητροπάνου στο Καυτατζόγλειο


Συναυλία στη μνήμη του Μητροπάνου στο Καυτατζόγλειο

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα παίρνει η συναυλία -αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σ΄αναζητώ στη Σαλονίκη» που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Καυταντζόγλειο καθώς στη διάρκειά της θα συγκεντρώνονται φάρμακα και τρόφιμα για τις ανάγκες των απόρων και ανασφάλιστων πολιτών.


Ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ και δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Ζαχαριάδης και η διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Σοφία Γκαρανέ στη διάρκεια συνέντευξης τύπου απηύθυναν έκκληση στους πολίτες που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία να φέρουν μαζί τους όσα φάρμακα έχουν στο σπίτι και δεν τα χρειάζονται καθώς και συσκευασμένα τρόφιμα.

Μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει για φάρμακα που προορίζονται για διαβητικούς και καρδιολογικούς ασθενείς καθώς και φάρμακα για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα, για αντιβιοτικά και αλοιφές για δερματικές παθήσεις καθώς και για παιδιατρικά εμβόλια. «Τα φάρμακα που μπορούν να φέρνουν μαζί τους οι πολίτες πρέπει να μην έχουν λήξει. Μπορούν να φέρουν όσα τους έχουν περισσέψει και δεν τα χρησιμοποιούν, δηλαδή μπορούν να φέρουν ακόμη και ένα χαπάκι. Δεν μπορούν να φέρνουν ανοιγμένα σιρόπια και αλοιφές ούτε και φάρμακα τα οποία χορηγούνται με συνταγή που φέρει κόκκινη διαγράμμιση» ανέφερε κ Γκαρανέ.

Τα τρόφιμα που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες πρέπει να είναι συσκευασμένα ζυμαρικά , όσπρια, κονσέρβες, λάδι και γενικά τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο για να συντηρηθούν.

«Σήμερα στα ΚΑΠΗ υπάρχουν 800 καταγεγραμμένοι άποροι ηλικιωμένοι ενώ οι άποροι που είναι καταγεγραμμένοι στις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης είναι πολλαπλάσιοι» ανέφερε ο κ Ζαχαριάδης. «Ο σκοπός της συναυλίας είναι διπλός. Είχαμε συμφωνήσει με τον Μητροπάνο να γίνει μια εκδήλωση για χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Τώρα την ολοκληρώνουμε με τη συλλογή φαρμάκων και τροφίμων». Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια της συναυλίας την οποία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέχρι και 40.000 άτομα.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια της συναυλίας μέχρι και την Παρασκευή θα πωλούνται στην τιμή των 6 και 8 ευρώ ενώ από το Σάββατο και μετά θα διατίθενται έναντι 9 και 12 ευρώ. Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μητροπάνου και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του. Συμμετέχουν οι: Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η 12μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: