Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Πέντε υγιεινά πρωινά



Ξυπνάτε το πρωί, βιάζεστε να ετοιμαστείτε για το γραφείο και ξεκινάτε την ημέρα σας χωρίς να πάρετε πρωινό. Ποτέ! Πρέπει να γνωρίζετε πως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό. Σας χαρίζει δύναμη και ευεξία για όλη την ημέρα και βοηθάει τον οργανισμό σας να αρχίσει τις καύσεις. Σας προτείνουμε λοιπόν πέντε εύκολα και υγιεινά πρωινά για να αρχίσετε σωστά την ημέρα σας!


1. Τυρί cottage cheese χαμηλών λιπαρών και φρέσκα φρούτα
Κόψτε σε ένα μπολ φρέσκα φρούτα εποχής, και βάλτε από πάνω δύο κουταλιές tυρί cottage cheese χαμηλών λιπαρών. Αν θέλετε πασπαλίστε και με λίγη ζάχαρη stevia( φυτική και χωρίς θερμίδες) ή κανέλα.

2. Φυσικός χυμός και φρυγανιές με μέλι
Στίψτε ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι ή χτυπήστε στο μπλέντερ φρούτα . Πολύ ωραίο είναι τέτοια εποχή το καρπούζι, αν προσθέσετε και δύο φέτες ροδάκινο ή μπανάνα, θα γίνει ωραιότερος ο χυμός.
Βάλτε από μία κουταλιά του γλυκού μέλι σε δύο παξιμαδάκια σικάλεως κι απολαύστε τα, πριν το χυμό.

3. Ομελέτα με βρώμη
Αγοράστε πίτουρο βρώμης από τα βιολογικά προϊόντα. Χτυπήστε ένα αυγό ολόκληρο ή 2 ασπράδια από αυγό ( για όσους έχουν χοληστερίνη) με 2 κουταλιές πίτουρο βρώμης,1 φέτα ψιλοκομμένο ζαμπόν γαλοπούλας και μια κουταλιά της σούπας άπαχο cottage cheese. Αλατοπιπερώστε. Χτυπήστε την ομελέτα και ψήστε την σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Είναι πολύ νόστιμη και χορταστική !

4. Γιαούρτι με φρούτα και δημητριακά
Γιαούρτι άπαχο στραγγιστό (0%), ψιλοκόψετε φρέσκα φρούτα από πάνω και μπορείτε να προσθέσετε δημητριακά κατά προτίμηση χωρίς ζάχαρη (3 κουταλιές της σούπας ή 1 κ. σούπας από τα κανονικά). Επίσης αντί για δημητριακά μπορείτε να βάλετε και 2 κουταλιές πίτουρο βρώμης, είναι πιο υγιεινό και βοηθάει και στη λειτουργία του εντέρου.

5. Πόριτζ
Πολύ δυναμωτικό και υγιεινό πρωινό. Βράστε γάλα με λίγα λιπαρά (0%- 2%) με 3 κουταλιές της σούπας βρώμη. Αν θέλετε βάλτε και λίγη ζάχαρη stevia. Γίνεται μια νόστιμη κρέμα, χωρίς θερμίδες. Σερβίρετε και με λίγη κανέλλα


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: