Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η κοπέλα του είναι έξαλλη μετά το φιλί με τη Ριάνα!

Κρις Μπράουν με τη σύντροφό του, Καρουές Τραν

Το φιλί ανάμεσα στη Ριάνα και τον Κρις Μπράουν στα προχθεσινά MTV Video Music Awards έκλεψε την παράσταση από τους νικητές της βραδιάς και από τα εντυπωσιακά live acts και, φυσικά, πέρασε κάθε άλλο παρά απαρατήρητο από την εδώ και περίπου ένα χρόνο κοπέλα του Κρις Μπράουν, Καρουές Τραν.


Εκτός σκηνής, αλλά με αμέτρητα μάτια πάνω τους, ο Κρις Μπράουν φιλά στο στόμα τη Ριάνα κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards

Η 23χρονη Καρουές, που σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον γνωστό ράπερ, ακούει τους πάντες να μιλούν για τις φήμες που θέλουν τον σύντροφό της να συναντιέται κρυφά με την πρώην αγαπημένη του, είναι «πραγματικά εκνευρισμένη» μαζί του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πηγή του Us Magazine. «Αυτό το φιλί ήταν για εκείνη ένα πολύ δυνατό χαστούκι» συνεχίζει η ίδια πηγή, προσθέτοντας πως «Η Καρουές και η Ριάνα πραγματικά μισούν η μία την άλλη, αλλά ο Κρις κάνει απλώς ό,τι θέλει. Αυτό το φιλί, σε ένα τόσο μεγάλο event, την εξόργισε».

Ο Κρις Μπράουν και η Καρουές Τραν σε έξοδό τους πριν μερικές μέρες

Λίγη ώρα μετά το τέλος των MTV Video Music Awards, η Καρουές ανέβασε μάλιστα στο twitter της μια εικόνα με γραμμένη τη φράση «Να συμπεριφέρεσαι στην κοπέλα σου σωστά».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ριάνα και η Καρουές Τραν είχαν μια «διαδικτυακή διαμάχη» πριν αρκετούς μήνες, ενώ πρόσφατα η Ριάνα παραδέχθηκε ότι, παρά τον ξυλοδαρμό της από τον Κρις Μπράουν το 2009, που έγινε η αφορμή για τον χωρισμό τους, η ίδια τρέφει ακόμα συναισθήματα για εκείνον.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: