Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκάλυψη: Να γιατί η Κρίστεν κεράτωσε τον Ρομπ

Τι λες τώρα;;; Ήξερε καλά τι έκανε η Κρίστεν.

Έναν μήνα μετά το σκάνδαλο, η νεαρή ηθοποιός έδωσε –αν και άθελά της- μια εξήγηση σχετικά με το τι την οδήγησε στην απιστία.



Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου για τη βρετανική "Vogue" φωτογραφημένη από τον Μάριο Τεστίνο (Mario Testino).
Στη συνέντευξη, όμως, που παρεμπιπτόντως είχε δοθεί αρκετά πριν αποκαλυφθεί το κέρατο που φόρεσε στον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) μάλλον η 22χρονη ηθοποιός λέει περισσότερα από όσα θα έπρεπε καθώς παραδέχεται ότι είναι "εθισμένη στο κουτσομπολιό".

Μήπως η Κρίστεν απάτησε τον Ρόμπερτ με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς μόνο και μόνο επειδή είναι εθισμένη στο κουτσομπολιό; Τραβηγμένο, αλλά όχι απίθανο...
"Χωρίς αμφιβολία είναι σημαντική και δελεαστική η γνώμη των άλλων για σένα", ομολογεί η Κρίστεν στη δημοσιογράφο ενώ την αμέσως επόμενη στιγμή σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι "δεν χρειάζεται να της δίνεις όμως και μεγάλη σημασία".
Η ίδια μπορεί να βρίσκει τα αντιφατικά δημοσιεύματα για εκείνη μέχρι και παράλογα, όμως έχουν και το ενδιαφέρον τους.
"Άλλες φορές με βρίσκουν μοδάτη, άλλες όχι. Άλλες βγαίνω με το αγόρι μου, άλλες όχι… Τελικά τι συμβαίνει;", αναρωτιέται η Στιούαρτ, παραδέχεται όμως ότι είναι μέχρι και "αποπλανητική" όλη αυτή η αίσθηση.
Τελικά… Μήπως όλη αυτή η ιστορία έγινε για να δει το ονοματάκι της να φιγουράρει στα ΜΜΕ παγκοσμίως –ακόμη και αν δεν συνοδευόταν από ευνοϊκά σχόλια; Μια εικασία κάνουμε…
Στο μεταξύ, η Κρίστεν πήρε το βάπτισμα του πυρρός κάνοντας την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό, όπου δεν έδειξε και πολύ άνετη, όμως που θα πάει; Θα συνηθίσει…


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: