Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τι πόδια, Σάρον



Κορμί-φωτιά στα 54 της


Μετά το τετ α τετ με το θάνατο, το 2001, όταν έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και υπεβλήθη σε επείγουσα επέμβαση, η διάσημη ηθοποιός Σάρον Στόουν αποφάσισε να πάρει τη ζωή λίγο πιο χαλαρά, συνειδητοποιώντας πως μπορεί να δείχνει όμορφη χωρίς να εμμένει σε μία διατροφή αυτοτιμωρίας.

Όπως φαίνεται, αυτή η νέα στάση ζωής μόνο καλό της έκανε.

Φορώντας ένα κολλητό τζιν και λεοπάρ παπούτσια η εντυπωσιακή 54χρονη έδειχνε ανέμελη και χαλαρή, καθώς απολάμβανε το παγωμένο γιαούρτι της.

Η σταρ του «Βασικού Ενστίκτου» δεν είναι πλέον τόσο αυστηρή με τη δίαιτα και την άσκηση και λέει: «Ασκούμαι τόσο όσο πρέπει για να μην παχαίνω».

Η κρίση του 2001 είχε αποδοθεί στην υπερπροπόνηση.

«Κυνηγώ τρία παιδιά για να διατηρούμαι σε φόρμα. Δεν έχω μία καθημερινή ρουτίνα αλλά όταν αντιλαμβάνομαι πως τα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελα, κάνω ό,τι πρέπει: παρκάρω λίγο πιο μακριά, ανεβαίνω τις σκάλες αντί να παίρνω το ασανσέρ», λέει.

Η νεανική εμφάνιση της Σάρον ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός πως βγαίνει με το 27χρονο μοντέλο Μάρινν Μίκα.

Η 54χρονη γνωρίζει πλέον καλά και το παιχνίδι της διασημότητας στο Χόλιγουντ. «Την πρώτη στιγμή που γίνεσαι διάσημος λες ‘Ναι! Αυτό είναι υπέροχο, τόσο ωραίο, φανταστικό!’. Και μετά δεν σταματά ποτέ και λες: ‘Να πάρει! Όχι, δεν σταματά ούτε για ένα λεπτό!» 








Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: