Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Καφετζόπουλος στα Όσκαρ



Η ταινία του Φίλιππου Τσίτου, «Άδικος Κόσμος» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος και δραστήριος Αντώνης Καφετζόπουλος, θα είναι η Ελληνική συμμετοχή στην κατηγορία των ξενόγλωσσων ταινιών στα φετινά βραβεία Όσκαρ.


Μέχρι τώρα, η ταινία έχει σαρώσει τα βραβεία και σύμφωνα με γνώστες, έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να διακριθεί, εφόσον επιλεχτεί, στα βραβεία θεσμό του Χόλυγουντ. Βραβευμένη ως η Καλύτερη Ταινία της Χρονιάς από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, το φιλμ του Τσίτου συνεχίζει τη διεθνή, επιτυχημένη του πορεία έχοντας στις αποσκευές του και τα βραβεία Σκηνοθεσίας και Α' Ανδρικού Ρόλου (για τον πρωταγωνιστή Αντώνη Καφετζόπουλο) τον Σεπτέμβριο του 2011 από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν.

O «Άδικος Κόσμος» του Φίλιππου Τσίτου πρόσθεσε πρόσφατα στις περγαμηνές του άλλη μια διάκριση: το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας από το διαγωνιστικό τμήμα «Exit Point» του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Cinema City» του Νόβι Σαντ της Σερβίας και είναι μόνο η αρχή.

Τα ξένα ΜΜΕ την περιγράφουν ως μια από τις καλύτερες και αμεσότερες δραματικές κωμωδίες των τελευταίων χρόνων με πρωταγωνιστές τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Θεοδώρα Τζήμου και Χρήστο Στέργιογλου. Σχολιάζουν επίσης για τον σκηνοθέτη και δημιουργό Φίλιππο Τσίτο ότι είναι ένα σημαντικό νέο όνομα που επιδεικνύει σαφές σκηνοθετικό στίγμα κι ένα προσωπικό ταλέντο ισχυρής ωριμότητας.

Οι επίσημες υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 15 Ιανουαρίου 2012 και η τελετή απονομής των Όσκαρ θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου. Ευχόμαστε να επιλεχτεί κι έτσι να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα έχει ακόμα φωνή, ψυχή και ταλεντάρες!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: