Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Κοντά σε όσους τον έχουν ανάγκη

Κρίστιαν Μπέιλ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ, που ενσαρκώνει τον Batman στην ταινία The Dark Knight Rises, αποδεικνύεται, και στην πραγματική του ζωή, ήρωας.


Ο Βρετανός ηθοποιός, που είχε επισκεφτεί πριν από δύο μήνες όσους επέζησαν από την πολύνεκρη επίθεση στο Κολοράντο, οργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ένα ολόκληρο ταξίδι στο Λος Άντζελες και επίσκεψη στην Ντίσνεϊλαντ για ένα 4χρονο αγοράκι αλλά και την οικογένειά του. Μάλιστα, το "παρών" έδωσε και ο ίδιος -μαζί με το αγόρι και την οικογένειά του, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο.

Ο μικρός Jayden Barber έχει περάσει τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής του κάνοντας χημειοθεραπείες καθώς έπασχε από καρκίνο στα οστά, ενώ τώρα του διαγνώστηκε λευχαιμία. Η οικογένεια του μικρού ανέβασε στο facebook φωτογραφίες του κατενθουσιασμένου μικρού με το ίνδαλμά του, τον…Batman, ευχαριστώντας θερμά τον ηθοποιό για την χαρά που προσέφερε στον γιο τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια του μικρού δημιούργησε σελίδα στο facebook σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του γιου τους που ήθελε να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο του ήρωα, τον Μπάτμαν! Ο Κρίστιαν Μπέιλ ανταποκρίθηκε άμεσα και οργάνωσε ένα ολόκληρο ταξίδι για να τους ευχαριστήσει.

«Ο Κρίστιαν Μπέιλ και η οικογένειά του είναι οι πιο όμορφοι άνθρωποι που έχω συναντήσει ποτέ! Ο Κρίστιαν οργάνωσε προσωπικά όλο αυτό το ταξίδι για μας και μας έκανε να νιώσουμε σαν βασιλιάδες» έγραψε η μητέρα του μικρού στο facebook.

Christian Bale: ένας «gentle-Batman» επί το έργον


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: