Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκόσμια ημέρα Τζέιμς Μποντ!



Η 5η Οκτωβρίου θα εορταστεί σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με ανακοίνωση των μεγάλων στούντιο που εμπλέκονται στο μακροβιότερο κινηματογραφικό franchise.


Μαζί με τους εορτασμούς για την 50η επέτειο του Τζέιμς Μποντ, καθότι ο «Dr. No» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 5 Οκτωβρίου του 1962, αλλά και εν αναμονή της νέας ταινίας «Skyfall» που είναι η 23η στη σειρά, η EON Productions, η Metro-Goldwyn-Mayer Studios, η Sony Pictures Entertainment και η Twentieth Century Fox Home Entertainment είπαν να βάλουν το «κερασάκι στην τούρτα».

Ανακοίνωσαν έτσι ότι η 5η Οκτωβρίου του 2012 θα είναι η Παγκόσμια ημέρα Τζέιμς Μποντ! Εκτός από τις ολοήμερες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, θα κάνει πρεμιέρα και ένα νέο ντοκιμαντέρ (των Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Columbia Pictures, Passion Pictures και Red Box Films) με τίτλο «Everything or Nothing: The Untold Story of 007», σε σκηνοθεσία Στίβεν Ράιλι. Στο επίκεντρό του θα βρίσκονται, κατά την περιγραφή, «τρεις άντρες με ένα κοινό όραμα» (τον Μποντ φυσικά): οι παραγωγοί ταινιών του 007 Άλμπερτ Μπρόκολι και Χάρι Σάλτσμαν και ο συγγραφέας του Ίαν Φλέμινκγ.

Για τη χρυσή επέτειο του Μποντ, όμως, θα γίνει και μια δημοπρασία online από τους Christie’s, με 50 αντικείμενα σχετικά με την ταινία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπίες (λεπτομέρειες στο www.christies.com/bond). Επίσης, μια παγκόσμια έρευνα για να ανακαλύψει η κάθε χώρα την αγαπημένη της ταινία- Μποντ, μια κινηματογραφική ρετροσπεκτίβα στο Museum of Modern Art της Νέας Υόρκης, μια μουσική βραδιά στο Λος Άντζελες που διοργανώνει η Ακαδημία Κινηματογράφου Τεχνών και Επιστημών και μια έκθεση στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο με τίτλο «Σχεδιάζοντας τον 007: 50 χρόνια με το στυλ του Μποντ». Αυτά προς το παρόν, αφού αναμένεται να ανακοινωθούν και λεπτομέρειες για την κάθε χώρα.






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: