Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτό ήταν ξεκίνημα!


Αυτό ήταν ξεκίνημα!

Πλώρη για τα γήπεδα της Βραζιλίας έβαλαν οι διεθνείς μας


Η αρχή είναι το… ήμισυ του παντός και η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να μπει με το «δεξί» στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Οι διεθνείς μας επέστρεψαν στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-1) απέναντι στη Λετονία και… έβαλαν πλώρη για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και ανέβασε απόδοση και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0. Αυτό οφείλεται καθαρά στο γεγονός ότι οι διεθνείς έπαιξαν σωστά το 4-4-2 του Φερνάντο Σάντος και όχι, όπως δήλωσε αργότερα ο ίδιος, να παίζουν με σύστημα 4-2-4.

Στην επανάληψη ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατάφερε με την είσοδο του Γιώργου Σαμαρά να αλλάξει την ανάπτυξη της Εθνικής και οι παίκτες έβαλαν την μπάλα κάτω. Με αυτό τον τρόπο οι διεθνείς δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στα καρέ των Λετονών.

Το γκολ του Νίκου Σπυρόπουλου στο 57’ έδωσε… φτερά στους συμπαίκτες του και η κλασική ενέργεια του Φάνη Γκέκα ήταν τα πρώτα βήματα της Ελλάδας σε αυτό το μακρύ ταξίδι που υπάρχει μέχρι το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πλέον η Εθνική καλείται να φανεί το ίδιο συνεπής την Τρίτη απέναντι στη Λιθουανία. Η «γαλανόλευκη» χρειάζεται να προσέξει τους Λιθουανούς, οι οποίοι κατάφεραν να έρθουν ισόπαλοι με τους Σλοβάκους στο Βίλνιους. Ίσως και μέσα στην ημέρα ο Σάντος ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του άτυχου Σαμαρά, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: