Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ιρανός αθλητής "έφτυσε" την πριγκίπισσα Κέιτ!

Σε πολύ δύσκολη θέση ήρθε η Κέιτ στους παραολυμπιακούς

Οι παραολυμπιακοί αγώνες συνεχίζονται στο Λονδίνο όπως και ο ενεργός ρόλος της πριγκίπισσας Κέιτ (Kate) σε αυτούς.
Μόνο που η 30χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε μια μάλλον άκομψη στιγμή, παρόλο που την αντιμετώπισε με απόλυτη ψυχραιμία.


ψυχραιμία.
Οι νόμοι του ισλάμ απαγορεύουν στους άνδρες να χαιρετούν δια χειραψίας γυναίκες με τις οποίες δεν έχουν συγγένεια, έτσι ο Ιρανός αθλητής αρκέστηκε στο να κάνει αυτή την υπόκλιση μπροστά στην πριγκίπισ
Οι νόμοι του ισλάμ απαγορεύουν στους άνδρες να χαιρετούν δια χειραψίας γυναίκες με τις οποίες δεν έχουν συγγένεια, έτσι ο Ιρανός αθλητής αρκέστηκε στο να κάνει αυτή την υπόκλιση μπροστά στην πριγκίπισσα Κέιτ, η οποία προφανώς πήγε "δασκαλεμένη" και δεν πρότινε καν το χέρι της.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Κέιτ επρόκειτο να κάνει την απονομή μεταλλίων στους νικητές στη ρήψη δίσκου. Όπερ και εγέννετο. Με ένα μικρό θεματάκι όμως, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.
Ο αθλητής που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο άθλημα είναι ο Ιρανός Μεχρντάντ Καράμ Ζάντεχ (Mehrdad Karam Zadeh) ο οποίος όμωςαρνήθηκε να δώσει χειραψία στη δούκισσα προφανώς γιατί σύμφωνα με τους νόμους του ισλάμ οι μουσουλμάνοι απαγορεύεται να χαιρετούν με αυτό τον τρόπο και δημοσίως γυναίκες με τις οποίες δεν έχουν συγγένεια.
Το παλάτι αποκάλυψε ότι η Κάθριν (Catherine) ήταν από πριν ενήμερηγια την ιδιαιτερότητα της κατάστασης γι' αυτό και δεν έκανε καν την κίνηση παρά δέχτηκε την ελαφριά υπόκλιση του αθλητή ως ένδειξη του "ευχαριστώ" του.
Όσο για τους άλλους δύο νικητές; Τόσο ο βρετανός χρυσός ολυμπιονίκης Άλεντ Ντέιβις (Aled Davis) όσο και ο Κινέζος Λεζχενγκ Γουάνγκ (Lezheng Wang) που κέρδισε στην τρίτη θέση υπήρξαν εμφανώς πιο διαχυτικοί με την Κέιτ.
Ζ. Κ.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: