Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Εκανε προσφυγή ο Καφές, «τρέχει» η ΑΕΚ


Εκανε προσφυγή ο Καφές, «τρέχει» η ΑΕΚ

Δεν έφταναν στην ΑΕΚ τα δεκάδες ανοιχτά μέτωπα και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που πλήττουν την ΠΑΕ ήρθε και η προσφυγή του Παντελή Καφέ για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα.


Ο 34χρονος μέσος, που πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Βέροιας, έφτασε στα όρια του και το μεσημέρι της Δευτέρας (3/9) κατέθεσε προσφυγή για να διασφαλίσει τα περίπου 500.000 ευρώ που του οφείλονται.

Σημειώνεται πως η σχετική ειδοποίηση δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της ΠΑΕ (πιθανότατα θα φτάσει το πρωί της Τετάρτης) με τον παίκτη πάντως να έχει κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες. Αλλωστε είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό τους «κιτρινόμαυρους» για την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς είχε ενοχληθεί αρκετά όχι τόσο για το ποσό που του οφείλεται (σημειώνεται πως είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει πάρει ούτε καν έναντι για τα οφειλόμενα προς αυτόν χρήματα), όσο κυρίως για τη συμπεριφορά της διοίκησης της ΑΕΚ.

Το παράπονο του Καφέ είναι ότι παρ' όλο που ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα, βάζοντας πλάτη όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και τιμώντας το συμβόλαιό του μέχρι τέλος -αν και δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν-, κανείς δεν τον κάλεσε από την Ενωση για να τον ενημερώσει για το τι θα γίνει.

Οπως αναφέρει το περιβάλλον του, η τελευταία επίσημη επικοινωνία που είχε «κιτρινόμαυρο» στέλεχος μαζί του ήταν πριν από περίπου 1,5 μήνα, όταν τον είχε καλέσει ο Βασίλης Τσιάρτας για να του εξηγήσει την κατάσταση και να του ζητήσει να κάνει λίγη υπομονή ακόμα, προκειμένου να τα βρουν με νέο διακανονισμό.

Από τότε κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του, με τον Ελληνα μέσο να κάνει υπομονή χωρίς ωστόσο να βλέπει ανάλογο ενδιαφέρον και ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Ετσι την τελευταία μέρα του Αυγούστου έδωσε εντολή σε δικηγόρο να κινήσει τις διαδικασίες για την κατάθεση προσφυγής προκειμένου να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, κάτι που μετουσιώθηκε σε πράξη το μεσημέρι της Δευτέρας (3/9). Μάλιστα, είχε... προειδοποιήσει για την πρόθεσή του τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον οποίο πέτυχε τυχαία στην Πάρο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Πλέον οι «κιτρινόμαυροι», που μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (4/9) δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί του θα επιδιώξουν να τον συναντήσουν για να βρουν μια συμβιβαστική λύση. Κάτι που όπως φαίνεται δεν βρίσκει αρνητικό τον πολύπειρο μέσο, ο οποίος έχει όλη την καλή διάθεση να αποσύρει την προσφυγή και να μην φτάσει την υπόθεση στα άκρα, αναγνωρίζοντας το τεράστιο πρόβλημα της ΑΕΚ.

Εκεί ποντάρουν και οι «κιτρινόμαυροι» - στην καλή διάθεση του Καφέ και στο γεγονός πως ποτέ δεν προκάλεσε και δεν τράβηξε το σχοινί- ευελπιστώντας πως θα βρεθεί η λύση και ο 34χρονος άσος θα αποσύρει την προσφυγή και θα συμφωνήσει σε νέο διακανονισμό για την εξόφληση των δεδουλευμένων του.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: