Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ψάχνετε το κίνητρο για να γυμναστείτε;

fitness

Τονώστε τη θέλησή σας για άσκηση και την ενέργειά σας με επιστημονικά αποδεδειγμένους τρόπους που διάβασα πρόσφατα. Και ποτέ ξανά δε θα μπείτε στον πειρασμό να χαλαρώσετε στον καναπέ σας.
Ακολουθήστε τους δραστήριους φίλους σας
Όταν ασκείστε με φίλους, ενισχύετε τη δέσμευσή σας, ενώ αντιθέτως, όταν η παρέα που επιλέγετε στο γυμναστήριο δεν σας κάνει «κλικ», αυτό μπορεί να σας απομακρύνει από την άσκηση. Βρείτε μια φίλη που έχει τους ίδιους στόχους μ’ εσάς και γραφτείτε μαζί στο γυμναστήριο.
Ξεκινήστε να μετράτε προβατάκια!
Αφήστε τις μεταμεσονύκτιες ταινίες και πηγαίνετε για ύπνο
Οι δραστηριότητες που χρειάζονται πειθαρχία, όπως το γυμναστήριο, απαιτούν αποθέματα ενέργειας. Ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σας μετατρέπει το σάκχαρο του αίματος σε ενέργεια γίνεται αυτόματα λιγότερο επαρκής όταν είστε κουρασμένοι. Κοιμηθείτε και θα βγείτε χαμένοι μόνο στα κιλά!
 Οργανωθείτε
Όσο πιο συχνά καταπιάνεστε με κάτι, τόσο περισσότερο μπαίνει αυτόματα στη ζωή σας και γίνεται συνήθεια, όπως για παράδειγμα μια βόλτα με το ποδήλατο πριν πάτε στη δουλειά. Αν δεν είστε πρωινός τύπος, προγραμματίστε δραστηριότητες τις ώρες που σας βολεύουν για να μειώσετε την πιθανότητα να τις αποφύγετε.
 Βάλτε ένα μεγαλύτερο στόχο
Αντί να σας πιάνει μανία να χάσετε 3 κιλά για να χωρέσετε ξανά στο στενό σας τζιν, επικεντρωθείτε στο να είστε υγιής και να μειώσετε τον κίνδυνο για ασθένειες μακροπρόθεσμα. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι επιλέγετε την άσκηση για να είστε υγιείς και σε φόρμα, οδηγείστε αυτόματα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 Κάντε πρόβα
Αν δυσκολεύεστε να πειθαρχήσετε στις καθιερωμένες σας ασκήσεις, αφοσιωθείτε στο πώς θ’ αποκτήσετε πειθαρχία σε άλλους τομείς, όπως π.χ. στην εργασία ή στις δουλειές του σπιτιού. Ο αυτοέλεγχος δρα σαν ένας μυς που τον δυναμώνετε με την εξάσκηση. Υιοθετώντας τον σε έναν τομέα, σας βοηθάει σε βάθος χρόνου να τον αποκτήσετε σε κάθε σας δραστηριότητα.
 Το μυστικό
Για να βρείτε το κίνητρο να ξεκινήστε να γυμνάζεστε σκεφτείτε τα οφέλη: αδύνατο σώμα, βελτιωμένη υγεία, καλύτερη διάθεση.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: