Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η νέα τάση στα μαλλιά


Δοκιμάστε να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας για να νιώσετε ανανεωμένη και για να είστε μέσα στη μόδα. Για παράδειγμα αν έχετε κυματιστά μαλλιά ή με μπούκλες, ισιώστε τα και δοκιμάστε μια έξυπνη αλογοουρά! Αν έχετε ίσια μαλλιά, δώστε τους όγκο και κάντε χωρίστρα στο πλάι, για ένα πιο χαλαρό look.


Ο πλούσιος όγκος είναι trend! Αν σας αρέσει ο όγκος που βλέπετε στα μαλλιά των ωραίων της πασαρέλας, χρησιμοποιήστε την ειδική βούρτσα που ενώ στεγνώνετε τα μαλλιά σας, σας βοηθάει να τους δώσετε όγκο, ανασηκώνοντας απαλά τη ρίζα των μαλλιών. Θυμηθείτε βέβαια να απλώσετε πριν το προϊόν προστασίας από τη θερμότητα και φυσικά τον αφρό μαλλιών. Θα δείχνετε σίγουρα εντυπωσιακή!

Αν λέτε ΝΑΙ στις μπούκλες, μία στρογγυλή βούρτσα είναι ο σύμμαχός σας για τέλειο αποτέλεσμα.

Αν η αλογοουρά είναι κάτι που σας αρέσει, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


1. Βάλτε μικρή ποσότητα gel σε στεγνά μαλλιά. Κρεπάρετε μία τούφα μαλλιών ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού.




2. Πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά στο κέντρο του κεφαλιού, χτενίζοντας προσεχτικά τα μαλλιά στο στεφάνι και στερεώστε την με ένα λαστιχάκι.




3. Δουλέψτε μικρή ποσότητα gel ανάμεσα στα δάχτυλά σας και περάστε το πάνω από τα μαλλιά σας για λείο και λαμπερό φινίρισμα.




Chic ή Casual look.... Εμείς σας προτείνουμε να πειραματιστείτε!

Τα ειδικά προϊόντα μαλλιών από τη σειρά Hair X της Oriflame, θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το στυλ σας με minimum κόπο και maximum αποτέλεσμα!

Τολμήστε τα!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: