Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η Κριστίνα Χέντρικς σε φετιχιστικό κλαμπ για τον Ράιαν Γκόσλινγκ


Στην ήδη αλλόκοτη πλοκή του How to Catch a Monster η πρωταγωνίστρια προσέθεσε μερικά στοιχεία, μιλώντας για το ρόλο της από το Φεστιβάλ του Τορόντο



Πριν από περίπου μία εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ κάνει το ντεμπούτο του πίσω από την κάμερα και μάλιστα με μία δραματική περιπέτεια που ενσωματώνει πολλά κινηματογραφικά είδη στην ιστορία της – sci-fi, νουάρ, δράμα ενηλικίωσης και ταινία φαντασίας. Τα μέχριστιγμής στοιχεία μιλούσαν για ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον μιας υπό εξαφάνιση πόλης, όπου η Μπίλι (Κριστίνα Χέντρικς), μια ανύπανδρη μητέρα δύο παιδιών, βυθίζεται σε ένα σκοτεινό υπόγειο κόσμο φαντασίας. Τη στιγμή που ο επίγειος κόσμος καταρρέει, ο έφηβος γιος της ανακαλύπτει ένα μυστικό δρόμο για μια μυστηριώδη υποβρύχια πόλη.

Σε αυτήν την αλλόκοτη πλοκή η πρωταγωνίστρια προσέθεσε μερικά στοιχεία, μιλώντας για το ρόλο της από το Φεστιβάλ του Τορόντο:

Όπως περιγράφει η Χέντρικς, η ηρωίδα είναι μια ανύπαντρη μητέρα που προσπαθεί να μεγαλώσει τα δυο της παιδιά της μέσα σε ένα σκληρό κόσμο, προσφέροντάς τους τη θαλπωρή και την ασφάλεια ενός σπιτικού. Η ίδια αναγκάζεται να δουλεύει σε ένα φετιχιστικό ερωτικό κλαμπ τη στιγμή που τα δυο έφηβα αγόρια της ανακαλύπτουν έναν ολόκληρο κόσμο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Αν όλα αυτά μοιάζουν ήδη αρκετά παράξενα για να συνθέσουν μια ταινία, η πρωταγωνίστρια (που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στο «Ginger and Rosa») κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα: «Δεν ξέρω τι προϋπολογισμόέχει η ταινία, πάντως νομίζω ότι θα είναι ένα σεβαστό ποσό. Είμαι σίγουρη ότι η ιδέα είναι έξυπνη και ο Ράιαν ήδη συγκεντρώνει υλικό – φωτογραφίες από τοποθεσίες και μουσικές. Διαβάζοντας το σενάριο σου δίνεται η αίσθηση μιας ανάμνησης – ίσως κάτι από την παιδική ηλικία που δεν μπορείς να προσδιορίσεις αλλά υπάρχει.

Το πρότζεκτ, που θυμίζουμε ότι έχει τίτλο «How to Catch a Monster» γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον και ο Γκόσλινγκ φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να αναγγείλει την πρώτη του απόπειρα πίσω από την κάμερα με ένα πυροτέχνημα.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: