Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μαζωνάκης-Κότσιρας: Απαντούν στα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής!

Μαζωνάκης-Κότσιρας: Απαντούν στα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής!

Οι πρώτες αντιδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από τον καλλιτεχνικό χώρο όσον αφορά στο δημοσίευμα που θέλει πλειάδα τραγουδιστών να μην είναι νόμιμοι με την εφορία!

Πρώτα απάντησε το ζευγάρι Ζήνα-Λύρα μέσω του δικηγόρου τους, με σχετική ανακοίνωση ενώ τώρα σειρά είχαν ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Ο Γιάννης Κότσιρας προς το παρόν αρκέστηκε σε ένα tweet το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο θλιβερό είναι να σου πετάνε ψεύτικο δόλωμα κι εσύ να τσιμπάς... Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω αλλά το δημοσίευμα είναι ανακριβές...»
Ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση ο ίδιος προσωπικά προτίμησε να μιλήσει το γραφείο τύπου του με επίσημη ανακοίνωση.
Ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Γιώργου Μαζωνάκη
Σε μερίδα του σημερινού τύπου «διέρρευσαν» στοιχεία για τις φορολογικές δηλώσεις επιλεγμένων (με ποιο κριτήριο αλήθεια;) τραγουδιστών για τα έτη 2008 και 2009. Στη λίστα αυτή αναφέρεται και το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη. Ενημερώνουμε λοιπόν πως πέραν του ότι τα στοιχεία αυτά δεν είναι ακριβή (για παράδειγμα το αναφερόμενο ως δηλωθέν εισόδημα για το 2009 αφορά στο έτος 2007) τα ποσά αυτά αφορούν την ατομική δήλωση του τραγουδιστή (δικαιώματα από πωλήσεις δίσκων κλπ).
Το σύνολο της επαγγελματικής δραστηριότητας του Γιώργου Μαζωνάκη, όπως συμβαίνει με το σύνολο των καλλιτεχνών στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και όπως προβλέπει ο νόμος καλύπτεται από την εταιρική δραστηριότητά του, όπου ασφαλώς δεν υπάρχει καμία σχέση με τα αναγραφόμενα ποσά. Πέραν όμως τούτου, η επαγγελματική δραστηριότητα του τραγουδιστή για τα συγκεκριμένα έτη (αριθμός εμφανίσεων) ήταν εξαιρετικά περιορισμένη. Η εταιρική δραστηριότητα του Γιώργου Μαζωνάκη καλύπτεται από εταιρεία με έδρα φυσικά την Ελλάδα, δεν είναι off shore, δεν είναι κυπριακή, δεν έχει έδρα τα νησιά Fiji αλλά την Νίκαια του Πειραιά. Για όλα αυτά τα έτη φυσικά έχει καταβληθεί κάθε είδους φόρος (Φ.Π.Α. , φόρος εισοδήματος) και έχουν καταβληθεί τα ποσά των περαιώσεων.
Ουδέποτε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξε οποιοσδήποτε έλεγχος πέραν των συνήθων ή η παραμικρή βεβαιωμένη φορολογική παράβαση.
Κατασκευασμένα κείμενα ή αναφορές με ελλιπή ή παραποιημένα φορολογικά στοιχεία και ταυτόχρονη αναφορά σε λίστες φοροφυγάδων, off shore εταιρείες ή οτιδήποτε άλλο παράνομο που περιέχει και το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη θα αντιμετωπιστεί με όλα τα δικαιώματα που μας παρέχει ο νόμος μέχρι την πλήρη τιμωρία των συκοφαντών.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: