Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αιμίλιος Λιάτσος: Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και επισήμως!

Αιμίλιος Λιάτσος: Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και επισήμως!

Τελικά την πήρε τη θέση ο Αιμίλιος Λιάτσος.
Τι κι αν δημοσιεύματα εδώ και περίπου ένα μήνα ήθελαν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής να μην είναι ικανός για αυτή τη θέση στην κρατική τηλεόραση κι αν τα σχόλια ήταν ποικίλα;
Ο Αιμίλιος Λιάτσος από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου είναι εργαζόμενος της ΕΡΤ με τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Μάλιστα, το γραφείο τύπου έστειλε και επίσημη ανακοίνωση!
Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίασή του (Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:
1. Ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Αιμίλιου Λιάτσου και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ.
2. Ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Γεώργιου Αντωνίου και την τοποθέτησή του στη θέση του συντονιστή των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ σπορ.
3. Ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων κυρία Φωτεινή Γιαννουλάτου για τη λειτουργία του Euronews και την πορεία των διαδικασιών για τη σχεδιαζόμενη μετάδοση του ελληνικού προγράμματος του δικτύου.»

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: