Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Βρες το τέλειο σχήμα φρυδιών για το πρόσωπο σου


<b>Φρύδια μου φταιγμένα από τσιμπιδάκι:</b> η τάση φέτος επιβάλει τα φρύδια σου να είναι ?γεμάτα? δηλαδή να μην είναι απλά μια λεπτή γραμμή που πλαισιώνει το πρόσωπο σου.  Για να γεμίσεις ένα λεπτό φρ

Το σχήμα του προσώπου σου παίζει καθοριστικό ρόλο στο ποιο θα διαλέξεις να είναι το σχήμα των φρυδιών σου. Γεμάτο, χοντρό φρύδι που “βγάζει μάτι” ή λεπτό να πλαισιώνει το πρόσωπο. Διάβασε παρακάτω τι σχήμα θα πρέπει να δώσεις στα φρύδια σου πριν πιάσεις ανά χείρας το τσιμπιδάκι!


Φρύδια μου φταιγμένα από τσιμπιδάκι: η τάση φέτος επιβάλει τα φρύδια σου να είναι ?γεμάτα? δηλαδή να μην είναι απλά μια λεπτή γραμμή που πλαισιώνει το πρόσωπο σου. Για να γεμίσεις ένα λεπτό φρύδι καλά θα κάνεις να διαλέξεις μια σκιά για γέμισμα στην απόχρωση του φρυδιού σου και να μεταμορφώσεις αλλά και να το κάνεις να δείχνει ακόμη πιο πυκνό. Το πυκνό και μακρύ φρύδι είναι in αρκεί να είσαι βέβαιη ότι μπορείς να το υιοθετήσεις!Το πόσο "χοντρά" ή "λεπτά" θα διαλέξεις να τα έχεις είναι δικό σου θέμα. Το βασικό που οφείλεις να σκεφτείς είναι το σχήμα του προσώπου σου που παίζει καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό των φρυδιών.

Στρογγυλό μου προσωπάκι: αν έχεις στρογγυλό προσωπάκι τότε δεν είναι ανάγκη το φρύδι σου να είναι πολύ "γεμάτο". Φρόντισε το φρύδι σου να είναι ελαφρώς λεπτό και τόσο μακρύ ώστε να μην τραβάει όλη την προσοχή. Σε καμία περίπτωση μην τολμήσεις το χοντρό και μακρύ φρύδι που θα τονίσει τις στρογγυλεμένες σου άκρες. Αυτό που ζητάς εδώ είναι να δημιουργήσεις γωνίες και να οριοθετήσεις σε ένα βαθμό το προσωπάκι σου. Μην το παρακάνεις όμως και με το τσιμπιδάκι σου και όποιον πάρει ο Χάρος αφού δεν θα είναι ωραίο να μείνεις με μια λεπτή γραμμή για φρύδι.



Η καρδιά μου χτυπά μόνο για σένα: αν έχεις προσωπάκι σε σχήμα καρδιάς τότε δώσε βάση στην εξωτερική γωνία του ματιού, αλλά πρόσεξε γιατί το τόξο σου δνε πρέπει να είναι πολύ έντονο. Αυτό που ζητάς στην ουσία είναι να πετύχεις όπως η Τζένιφερ Λόπεζ να απαλύνεις τις ανισότητες του προσώπου που δημιουργεί το σχήμα καρδιάς. Δεν χρειάζεται να έχεις πολύ λεπτά ή χοντρά φρύδια σε αυτή την περίπτωση αφού ?βγάλε? τα μόνο ως εκεί που νιώθεις εσύ καλά και μην τα τσουρωμαδήσεις.



Τετράγωνη λογική: αν έχεις τετράγωνο προσωπάκι τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απαλύνεις λίγο τις γωνίες του προσώπου σου με ένα τελείως στρογγυλό φρύδι για να απαλύνεις κυρίως τις πολύ έντονες γωνίες και γραμμές του προσώπου σου. ?Γλύκανε? με λίγο χρώμα kai "γέμισε" τα φρύδια σου με σκιά καλύτερα παράα μολύβιπου δημιουργεί πιο έντονες και δεν δίνει απαλό χρώμα.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: