Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τα κατάλληλα φιλιά


Τα κατάλληλα φιλιά

Το μυστικό όπλο για να την κάνεις να κολλήσει σε αυτό το άρθρο είναι το στόμα σου και πρέπει να μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά.
Αν και δεν αναφερόμαστε στο στοματικό έρωτα (αυτό το θέμα θα το αναλύσουμε σε επόμενη φάση), θα μιλήσουμε εκτενώς για το πώς να χρησιμοποιήσεις το στόμα σου για να την αναστατώσεις στα πιο επίμαχα σημεία του σώματος της και να μην της αφήσεις περιθώριο να σου αντισταθεί. Πως; Μα φυσικά με τα φιλιά σου...

Ποια είναι όμως αυτά τα σημεία;

Αυτιά
Τα αυτιά πολλές φορές παραμελούνται, αλλά μπορούν να προσφέρουν μεγάλη ηδονή στη γυναίκα. Ξεκίνα να παίζεις με τους λοβούς των αυτιών της φιλώντας και γλείφοντάς τους απαλά. Πρόσεχε μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να γίνει ενοχλητικό.

Το πίσω μέρος του λαιμού
Εύκολος τρόπος για να την αιφνιδιάσεις και να την ακινητοποιήσεις είναι να την φιλήσεις στο πίσω μέρος του λαιμού. Κάνε της έκπληξη, την ώρα που πλένει τα πιάτα, η που βρίσκεται μπροστά από τον υπολογιστή της, πλησίασέ την, σήκωσε τα μαλλιά της και φίλησέ την με πάθος. Σε λίγο θα έχει ξεχάσει ό,τι έκανε και θα θέλει κι άλλο…

Πρόσωπο
Τα φιλιά στο πρόσωπο δείχνουν στοργικότητα και αγάπη. Φίλησέ την στο μάγουλο, στα μάτια ακόμα και στη άκρη της μύτης της. Θα την κάνεις να κολλήσει. Αλλά μην την γλείψεις στο πρόσωπο ούτε να την δαγκώσεις, είναι αντισεξουαλικό και θα ξενερώσει με τη μια. Το πρόσωπο είναι μια περιοχή που θα πρέπει να της συμπεριφέρεσαι με απαλότητα και στοργή.

Στέρνο
Όσο ακόμα φοράει τα ρούχα της, μπορείς να ξεκινήσεις να την αποπλανείς φιλώντας την στην περιοχή γύρω από το στέρνο. Φίλα την με πάθος και δάγκωνε την απαλά, γρήγορα θα την δεις να βγάζει ένα ένα ρούχο της για να σου παραδοθεί.

Γοφοί
Οι γοφοί της είναι πολύ πιο ευαίσθητοι απ’ όσο φαντάζεσαι. Για ποιο λόγο; Γιατί βρίσκονται πολύ κοντά στην εστία της φυσικής της απόλαυσης. Ό,τι κι αν κάνεις εκεί είτε την φιλάς, είτε την γλείφεις, θα της στείλεις κλυδωνισμούς απόλαυσης σε ολόκληρο το σώμα της. Α… και φυσικά μετά θα συνεχίσεις με το μέρος που θέλει τόσο πολύ να βρεθεί το στόμα σου!

Στήθος
Τα φιλιά στο στήθος μεταδίδουν μια αίσθηση άκρως ερωτική και σέξι. Είναι σίγουρο πως θα την ανάψεις και θα της προσφέρεις απίστευτη ηδονή φιλώντας της στο στήθος. Μην μονοπωλείς μόνο τις ρώγες της, αλλά και το υπόλοιπο μέρος θα πρέπει να το φροντίσεις με την ίδια λεπτομέρεια. Φίλησε τα, γλείψε τα, δάγκωσέ τα αλλά όχι βίαια. Θα πρέπει να προσέξεις όμως γιατί το στήθος είναι πολύ ευαίσθητο σημείο και θέλει ειδικό χειρισμό.

Οι απαγορευμένες περιοχές
Όπου κι αν καταλήξει το στόμα σου σίγουρα θα την κάνεις να αισθανθεί όμορφα. Υπάρχουν όμως και μερικά σημεία που είτε δεν θα της αρέσουν να βρεθεί το στόμα σου, είτε θα νιώσει άβολα, όπως για παράδειγμα τα πόδια ή τα οπίσθιά της. Καλό θα ήταν να την ρωτήσεις προτού κάνεις το βήμα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: