Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Κάνε τον χώρο σου ν' αποπνέει ... ρομαντισμό!



Παίξτε με παλ χρώματα, χρησιμοποιείστε διάφανα υφάσματα, "σκορπίστε" στο χώρο έπιπλα μιας άλλης εποχής, , βάλτε λουλούδια στα δοχεία και δαντέλες στα κρεβάτια! Μόλις φτιάξατε το πιο ρομαντικό σπίτι!


Το ρομαντικό στιλ δεν είναι απαραίτητο να είναι «ελαφρύ» ή να έχει ροζ χρώμα. Αντίθετα παλ χρώματα απλές γραμμές και μεταλλικά στοιχεία μπορούν να δημιουργήσουν ένα χαλαρό, αφαιρετικό και ρομαντικό σκηνικό. Βάλτε μαζί κορνιζαρισμένους καθρέφτες ή σκέτες κορνίζες σε διάφορα μεγέθη. Βάψτε τα πλαίσια σε λευκό χρώμα και μετά τρίψτε τα για να τους δώσετε ένα πιο vintage ύφος. Το ύφασμα του καναπέ με το λουλουδάτο μοτίβο σε ήπιους πράσινους τόνους, ολοκληρώνει το μοντέρνο ρομαντικό σκηνικό.





Δημιουργήστε μονοχρωματικές συλλογές όπως αυτή της φωτογραφίας με τα κρεμ κεραμικά. Το design χαλί δημιουργεί το τέλειο φόντο για την art deco τραπεζαρία. Ο παλιός πολυέλαιος δίνει την απαραίτητη ρομαντική νότα στο όλο σύνολο.






Το μοντέρνο τραπέζι με τη γυάλινη πράσινη επιφάνεια, δένει αρμονικά με το χρώμα των πουλιών της ταπετσαρίας. Οι καρέκλες σε άσπρο και φούξια χρώμα, συνδυάζονται άψογα με τα γυάλινα ρετρό βάζα που διακοσμούν το γείσο του τζακιού, ενώ το γυάλινο ανθοδοχείο με τα ψεύτικα τριαντάφυλλα δίνουν το τελικό ρομαντικό φινίρισμα.






Το ροζ χρώμα της τσιχλόφουσκας κάνει αυτό το δωμάτιο σα να έχει ξεπηδήσει από τον κόσμο της «μπάρμπι». Οι διάφανες μεταξωτές ροζ κουρτίνες, διαχέουν ομοιόμορφα το φώς στο δωμάτιο. Η συλλογή από παλιά βάζα και ποτήρια δίνει μια εξωτική πινελιά. Η επιλογή του ψηλού στρογγυλού τραπεζιού μέσης, ενθαρρύνει τις χαρούμενες οικογενειακές συναθροίσεις.





Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει πολύ ενδιαφέρων ο τοίχος πίσω από το κρεβάτι. Μια επιλογή από δείγματα ταπετσαρίας έχει δημιουργήσει ένα πρωτότυπο patchwork. Το πάτωμα και τα έπιπλα είναι σε απλές γραμμές έτσι ώστε ο τοίχος να είναι το κύριο σημείο ενδιαφέροντος σ' αυτό το υπνοδωμάτιο.






Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν ακόμα και το πιο απλό παλιό μπάνιο, ν' αποκτήσει ρομαντικό χαρακτήρα. Διαλέξτε ένα ραδιόφωνο αντίκα (η απομίμηση αντίκας), βάλτε ένα ποτήρι με το αγαπημένο σας λουλούδι και ζωγραφίστε έναν οβάλ καθρέφτη με νοσταλγικά μοτίβα. Πόμολα σε παλιό στιλ δίνουν ρομαντικό ύφος ακόμα και σ' ένα μοντέρνο έπιπλο, ενώ μικρά σαπούνια σε σχήμα καρδιάς ή τριαντάφυλλου, παραπέμπουν σε αλλοτινές εποχές.





Μπορείτε να ντύσετε έναν ολόκληρο τοίχο στο μπάνιο με μια ταπετσαρία με επιβλητικά λουλουδάτα μοτίβα. Το αμπράς μιας κουρτίνας χρησιμοποιείται σαν λαβή για το καζανάκι, ενώ τα στρογγυλά γυάλινα φωτιστικά ολοκληρώνουν το ρομαντικό σκηνικό.




Αν επιλέξετε να κρατήσετε τον παλιό σας νιπτήρα ή να αγοράσετε έναν σε ρετρό ύφος από αυτούς που κυκλοφορούν στην αγορά, τολμήστε να συνδυάσετε διαφορετικά vintage πλακάκια. Προσέξτε όμως να έχουν τουλάχιστον ένα κοινό στοιχείο, όπως π.χ. το χρώμα ή το μοτίβο έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μη δείχνει χαοτικό και ακατάστατο.


Ανόμοια κομμάτια δαντέλας δίνουν ένα ρομαντικό αυτοσχέδιο χαρακτήρα στο τραπέζι. Απλά σερβίτσια, φερ φορζέ καρέκλες σε λευκό χρώμα, και μια μεταλλική κανάτα εκτελεί χρέη ανθοδοχείου. Το σύνολο συμπληρώνουν διάφορα τσίγκινα αξεσουάρ.






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: