Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ντυθείτε ανάλογα με το σωματότυπό σας


Τι χρειάζεται να λάβετε υπ’ όψιν όταν μαθαίνετε πώς να ντύνεστε κατάλληλα ανάλογα με το σώμα σας: Κοιτάξτε στον καθρέφτη και κάντε ειλικρινή εκτίμηση του σώματός σας. Αποδεχθείτε το σώμα σας και το ποια είστε.


Γνωρίστε τα προσόντα σας : Ντυθείτε σωστά ώστε να τονίσετε τα θετικά σας σημεία όπως τα καλογυμνασμένα μπράτσα, τον ψηλό λαιμό ή τη λεπτή σας μέση.
Αποδεχθείτε τον εαυτό σας: Αποδεχθείτε τα σημεία με τα οποία δεν είστε ευχαριστημένη και ντυθείτε ώστε να αποσπάσετε την προσοχή από αυτά.
Επιλέξτε ρούχα με τα οποία αισθάνεστε πιο άνετα: Φορέματα; Παντελόνια; Τζην; Με κουμπιά; Πουλόβερ; Βρείτε πιο είναι το καλύτερο στυλ για σας.
Πειραματιστείτε με νέα φόρμες: Τα ρούχα τα οποία απορρίπτατε μπορεί να καταλήξουν να είναι τα πιο κολακευτικά.

ΑΔΥΝΑΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

 Το κλειδί είναι να δημιουργήσετε θηλυκές καμπύλες και να τονίσετε στοιχεία:  Τονίστε το σώμα σας.
Για να μεταμορφώσετε το λεπτό σας σώμα σε ένα σώμα με καμπύλες, τονίστε τη μέση σας και δημιουργήστε την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου μπούστου και γοφών. Πάντα τονίστε τη μέση, είτε όταν φοράτε εφαρμοστό φόρεμα , είτε όταν φοράτε μπλούζα που πέφτει χαμηλά στη μέση ή αμπίρ  βραδινό φόρεμα.
Τα ντεκολτέ σε γραμμή V  τονίζουν το μπούστο. 
 Δώστε όγκο: Κομμάτια με πιέτες, φουσκωτά μανίκια και πέπλα προσθέτουν θηλυκότητα.
Το ίδιο ισχύει για τα στολίδια. Βολάν, χάντρες και φιόγκοι όλα τονίζουν τη θηλυκότητα.
Εξισορροπήστε οτιδήποτε έχει έντονη προσωπικότητα ή μέγεθος  συνδυάζοντας το με κάτι πιο απλό. 
 Παίξτε με τα σχέδια: Τολμήστε να φορέσετε έντονα και ιδιαίτερα σχέδια.
Λουλούδια, ρίγες και σχέδια δίνουν βάθος και χαρακτήρα στη σιλουέτα, αλλά πάντα με μέτρο.
Διαλέξτε εκλεπτυσμένα μοτίβο σε κλασικά χρώματα για να μην το παρακάνετε.
  Ξεγελάστε το μάτι με λεπτομέρειες:Αξεσουάρ όπως φαρδιές ζώνες, σούρες και παιχνίδια με τα χρώματα δίνουν καμπύλες στο σώμα.
Το ίδιο συμβαίνει όταν συνδυάζετε υφές.
O συνδυασμός υφασμάτων όπως δαντέλα, σατέν, βελούδο, βαμβακερό και μάλλινο προσθέτει ένταση στη σιλουέτα. 
Επιλέξτε εφαρμοστές γραμμές: Ένα απλό αμάνικο ή κάτι το οποίο εφαρμόζει στο σώμα και αποκαλύπτει αρκετή σάρκα προσδίδει θηλυκότητα και παράλληλα είναι κομψό.


ΓΕΜΑΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

 Επιλέξτε τις απλές γραμμές και μερικό αισθησιασμό: Επιλέξτε εφαρμοστές γραμμές.
 Τα καφτάνια και τα ριχτά ρούχα προσθέτουν κιλά. Ψάξτε για καλοραμμένα κομμάτια όπως εφαρμοστά ρούχα με κουμπιά (πουκάμισα, ζακέτες), φούστες και παντελόνια σε ίσια γραμμή και ντραπέ φορέματα που λεπταίνουν το σώμα και τονίζουν τη μέση.
  Επιλέξτε απλά και κομψά: Τα ρούχα σας θα πρέπει να είναι κομψά – χωρίς φραμπαλάδες και πολλά στολίδια.
Διαλέξτε φούστες και παντελόνια χωρίς πιέτες, καθώς οι πιέτες και ο όγκος στα ρούχα δείχνουν άκομψα.
Επιλέξτε μπλούζες σε απλές γραμμές, χωρίς βολάν και έντονα διακοσμητικά. 
Χυτές γραμμές: Τα χυτά υφάσματα, όπως το ζέρσεϊ μπορεί να γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Μπορείτε να τυλίξετε , να γυρίσετε και να μαζέψετε το ελαστικό ύφασμα γύρω από το σώμα σας, να τονίσετε κάποια σημεία και να κρύψετε άλλα.

Επιλέξτε βασικά χρώματα: Οι  μονόχρωμες αποχρώσεις   είτε ανοιχτές  ή σκούρες θα σας κολακεύσουν.
Μην αποφύγετε τελείως τα φωτεινά χρώματα. Το έντονο κόκκινο πάντα κάνει εντύπωση. Το ίδιο και πλούσιοι τόνοι πολύτιμων λίθων.
Τα μεγάλα σχέδια δεν είναι ότι καλύτερο, έτσι επιλέξτε τη μονοχρωμία για να λεπτύνετε το σώμα, ή φορέστε απλές αποχρώσεις που κάνουν αντίθεση, όπως άσπρο και μαύρο.
 Δοκιμάστε ένα καλοραμμένο κοστούμι: Το σακάκι σας θα πρέπει να είναι καλοραμμένο και κομψό και να φτάνει  στους γοφούς.
Αν είναι φαρδύ δεν θα είναι  κομψό. Το παντελόνι θα πρέπει να έχει ίσια γραμμή και να τελειώνει στη φτέρνα.


Με Καμπύλες

Κομψότητα: Για να τονίσετε το σώμα σας, φορέστε εφαρμοστά φορέματα και φούστες με λοξά κοψίματα. Πρέπει να τονίζουν τη μέση, να αγκαλιάζουν τους γοφούς και να πέφτουν χαλαρά στους μηρούς και στις γάμπες.
 Καλοραμμένη:  Οι γραμμές Α θα καμουφλάρουν το κάτω σας μισό. Διαλέξτε καλοραμμένα κομμάτια με ύφος, όχι όμως κάτι πολύ έντονο.
Ότι κι αν φορέσετε από πάνω φροντίστε να είναι κομψό και σε στενή γραμμή για να εξισορροπήσετε το πιο γεμάτο κάτω μισό.
Τονίστε τη μέση:  Η μέση σας θα πρέπει πάντα να τονίζεται. Ένα μεσάτο ρούχο πάντα κολακεύει.
 Τονίζει τη θηλυκότητά σας. Φορέστε μια ζώνη ή διαλέξτε κομμάτια με λεπτομέρειες όπως στρας ή σούρες στη μέση.
Αφήστε ακάλυπτα το πάνω ή κάτω μέρος του σώματος:  Προσέξτε τι αποκαλύπτετε.
Ένα σκίσιμο στο πλαϊνό του φορέματος μπορεί να είναι σέξι και να σας λεπταίνει, ενώ αν αποκαλύψετε τα πόδια σας θα χαρίσετε στον εαυτό σας μια πιο ψιλόλιγνη εμφάνιση.
Το τονισμένο ντεκολτέ είναι αισθησιακό χωρίς να είναι προκλητικό.
Επιλέξτε μονοχρωμία και απορρίψτε τα έντονα χρώματα: Η μονοχρωμία είναι η καλύτερη επιλογή.
Το μαύρο κολακεύει, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποφεύγουμε τελείως το χρώμα.
Προσθέστε λεπτομέρειες με έντονο χρώμα στα σωστά σημεία, συνδύασε μονόχρωμα κομμάτια και απέφυγε τα έντονα σχέδια. Τα ουδέτερα καφέ, τα μαύρα και τα μπλε είναι η καλύτερη επιλογή.

Μικρόσωμη Φιγούρα


Προσπαθήστε να μακρύνετε και  να τονίσετε το μικρό σκελετό: Προσέξτε το μήκος. Όταν φοράτε κοντά φορέματα τότε το σώμα δείχνει μακρύ και λεπτό. Το μήκος μερικά εκατοστά πάνω από το γόνατο  είναι καλύτερα για πιο μικρές ηλικίες ενώ το μήκος ακριβώς πάνω από το γόνατο είναι πιο κατάλληλο για κάποιες. Μια πιο μακριά φούστα ή ένα φόρεμα το οποίο πέφτει μέχρι τη μέση της γάμπας ή ακόμη και μέχρι το πάτωμα μπορεί να μακραίνει τη σιλουέτα όταν τονίζεται ψηλά η μέση (πάνω από τους γοφούς).
  Προσέξτε τη μέση: Ξανά, είναι σημαντικό να τονίζετε τη μέση – ιδιαίτερα για κάποια που είναι μικρόσωμη. Πρέπει να τονιστεί η πραγματική μέση καθώς ένα ρούχο που πέφτει χαμηλά στη μέση θα σας κάνει να φαίνεστε κοντύτερη.  
 Επιλέξτε μονοχρωμία: Αποφύγετε τα έντονα σχέδια, διαλέξτε απλά και κομψά. Είναι καλύτερα να συνδυάζετε μονόχρωμα κομμάτια. Οι απλές λεπτομέρειες προσδίδουν ιδιαίτερο στυλ. Μην επιλέγετε φανταχτερά στολίσματα που θα αποσπάσουν την προσοχή από τη φιγούρα σας.
  Δοκιμάστε διαφορετικές υφές: Πλούσια υφάσματα όπως το μπροκάρ (κεντημένο), το βελούδο, το μετάξι και το σιφόν μπορεί να προσθέσει χαρακτήρα και όγκο στα σωστά σημεία. Ο συνδυασμός διαφορετικών υφασμάτων θα εμπλουτίσει την εμφάνισή σας. Αποφύγετε τα πολλά φύλλα, πάντως, καθώς η μικροσκοπική σας φιγούρα θα φαίνεται πολύ φορτωμένη. Όταν έχετε αμφιβολίες βάλτε ψηλά τακούνια!
  Διαλέξτε απλά κοστούμια σε ίσια γραμμή: Οτιδήποτε μεγάλο, ριχτό ή φαρδύ είναι υπερβολικό για το σώμα σας. Αποφύγετε φαρδιούς ώμους, μακριά σακάκια και δοκιμάστε πιο εφαρμοστά ρούχα. Διαλέξτε φούστες που είναι πάνω στο γόνατο ή λίγα εκατοστά πάνω ή κάτω από το γόνατο – όχι μακρύτερες.


Στην Εγκυμοσύνη

Είναι εύκολο να είστε κομψή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:  Τα ρούχα σε γραμμή αμπίρ είναι ότι καλύτερο. Αν και η μέση σας έχει χαθεί υπάρχουν σημεία τα οποία μπορείτε να τονίσετε. Η σούρα ακριβώς κάτω από το στήθος σε φορέματα, μπλούζες ακόμη και σε βραδινά φορέματα κολακεύει τη σιλουέτα. Τα φαρδιά φορέματα εγκυμοσύνης αποτελούν παρελθόν. 
 Προσέξτε το ντεκολτέ: Όταν πια είναι εμφανές ότι είστε έγκυος, το στήθος σας θα είναι μεγαλύτερο από πριν. Αν το καλύπτετε τελείως θα προσθέσετε κιλά, αν αποκαλύψετε πολλά θα φαίνεται άσχημο. Βρείτε τη χρυσή τομή με μπλουζάκια με φαρδιά τιράντα, ρούχα με χαμηλή λαιμόκοψη ή με ντεκολτέ σε γραμμή V  τα οποία όμως δεν κατεβαίνουν πολύ χαμηλά.
 

 Βρείτε ευκολοφόρετα, αεράτα κομμάτια: Φορέματα, φούστες και μπλουζάκια που έχουν κίνηση είναι ότι καλύτερο. Τα στενά μπλουζάκια και τα τιραντέ είναι ο χαριτωμένος τρόπος να επιδείξετε την κοιλίτσα σας αλλά φορέστε από κάτω ρούχα τα οποία είναι άνετα και έχουν κάποια κίνηση. Προσέξτε τα μπλουζάκια να φτάνουν τουλάχιστον μέχρι τους γοφούς ώστε να καλύπτουν την ελαστική ζώνη  των παντελονιών.
  Επιλέξτε κλασικά κομμάτια: Τα έντονα χρώματα, τα σχέδια και τα φορτωμένα κομμάτια είναι υπερβολικά όταν υπάρχει και η φουσκωμένη κοιλιά. Μονόχρωμα ρούχα σε ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις είναι πιο σικάτη επιλογή. 
 Δοκιμάστε τα κοστούμια: Το κλειδί είναι να βρείτε το σωστό σακάκι. Ένα σακάκι με ένα κουμπί ακριβώς κάτω από το στήθος είναι κολακευτικό, ενώ μια φούστα σε γραμμή Α θα είναι πιο άνετη.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: